Picture of Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Featured articles

The Banner Saga 3 release bekend

Er komt ook een fysieke bundel van de trilogie uit.

Ontwikkelaar Stoic Games maakt de releasedatum van The Banner Saga 3 bekend. De game komt op 24 juli uit op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Ontwikkeling Lawbreakers stopgezet

De studio richt zich op andere projecten.

Boss Key Studios maakt bekend dat de ontwikkeling van Lawbreakers is stopgezet. De huidige versie van de game wordt nog wel ondersteund, maar toekomstige updates blijven uit.

Gerucht: Spyro Reignited Trilogy gelekt

Volgens de Mexicaanse website van Amazon.

Volgens de Mexicaanse website van Amazon komt de Spyro Reignited Trilogy later dit jaar uit. Er gaan al langer geruchten dat Activision aan een remaster van de Spyro-trilogie werkt.

God of War is ondanks het gebrek aan een cijfer of ondertitel geen reboot. De game bouwt verder op het verhaal van zijn voorgangers. Dat neemt niet weg dat Sony Santa Monica Studio wel degelijk een nieuwe weg inslaat. Het oude Griekenland wordt voor de Noorse mythologie ingeruild. Daarnaast is Kratos veranderd. Hij heeft een zoon en doet - ongetwijfeld tot grote opluchting van alle overgebleven goden - deze keer aan woedebeheersing. De gevolgen van die koersverandering zetten we voor je op een rijtje.

Eerste Vorige