Picture of Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Featured articles

Doom Eternal is door id Software tijdens de Bethesda E3 persconferentie aangekondigd. De game speelt zich onder andere op aarde af. Het vervolg kenmerkt zich door van alles vooral meer aan te bieden.

Devil May Cry 5 aangekondigd

Nero tegen aliens.

Devil May Cry 5 is door Capcom tijdens de Microsoft E3 persconferentie aangekondigd. In de game neemt Nero het op tegen aliens die de wereld zijn binnengedrongen. De trailer laat Nero met kort haar en een handschoen te zien.

Halo Infinite aangekondigd

Met Master Chief in de hoofdrol.

Halo Infinite is tijdens de Microsoft E3 persconferentie aangekondigd. In het nieuwste deel is de hoofdrol wederom weggelegd voor Master Chief.

Anthem release bekendgemaakt

Volgend jaar is het zo ver.

Op Twitter is de Anthem release bekendgemaakt. De nieuwe RPG van ontwikkelaar BioWare komt op 22 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Eerder dit jaar werd Anthem release officieel uitgesteld.

Star Wars: Jedi Fallen Order aangekondigd

Een duistere periode tussen de 3de en 4de film.

Respawn Entertainment-oprichter Vince Zampella kondigt tijdens EA Play Star Wars: Jedi Fallen Order aan. Een nieuwe game die zich tussen episode 3 en episode 4 uit de filmserie afspeelt.

Dead or Alive 6 aangekondigd

Terug van weggeweest.

Uitgever Koei Tecmo kondigt Dead or Alive 6 aan, het nieuwste deel in de langlopende fighter-serie. De game komt in 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Een eventuele Switch-versie is niet genoemd. Daarnaast is er ook geen exacte releasedatum bekendgemaakt.

Eerste gameplaybeelden Fear the Wolves getoond

Een radioactieve Battle Royale.

Ontwikkelaar Vostok Games toont de eerste Fear the Wolves gameplaybeelden. De Battle Royale-game speelt zich in en rondom Chernobyl af. Bekende elementen uit het genre blijven behouden, echter heeft de game een aantal nieuwe features.

Bestaan Just Cause 4 gelekt door Steam

Dankzij een te vroeg gepubliceerde advertentie.

Het bestaan van Just Cause 4 is dankzij een te vroeg gepubliceerde advertentie op Steam gelekt. De game werd vorige maand al genoemd op de website van Walmart Canada. Daar stonden de inmiddels officieel aangekondigde games Rage 2 en Assassin's Creed Odyssey ook op.

Fortnite introduceert binnenkort de Bouncer. Dat laat de in-game Message of the Day te zien. Dankzij data-mining gingen er al eerder geruchten over de toevoeging van het nieuwe voorwerp. Onlangs zijn ook de Clinger en de Noble Launcher in Fortnite toegevoegd.

Uitgever THQ Nordic maakt de Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered release bekend. De game komt op 3 juli op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. De open wereld shooter van ontwikkelaar Volition lanceerde in 2009 en staat bekend om de volledig vernietigbare omgevingen.

Er zijn meerdere aanwijzingen dat Fortnite naar de Nintendo Switch komt. Zo wordt de game genoemd op de E3-plattegrond van Nintendo en heeft het Koreaanse leeftijdsclassificatiebureau Fortnite voor de Nintendo Switch beoordeeld.

Days Gone vijanden onthuld

Freakers, Newts, Marauders en Rippers.

Ontwikkelaar Bend Studios heeft de vijanden in Days Gone onthuld. Je krijgt onder andere te maken met Freakers, Newts, Marauders en Rippers. De studio houdt echter ook nog wat verrassingen achter de hand.

Rage 2 hanteert 'games-as-a-service'-model

Er zijn echter geen lootboxes.

Ontwikkelaar id Software laat weten dat Rage 2 een 'games-as-a-service'-model hanteert. De studio benadrukt dat er geen lootboxes aanwezig zijn en dat het een 'leuker alternatief' heeft gevonden om Rage 2 na lancering te blijven ondersteunen.

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Eerste Rage 2 gameplay getoond

Een kleurrijke post-apocalyptische wereld.

Uitgever Bethesda heeft de eerste Rage 2 gameplay getoond. Eerder had Walmart Canada het bestaan van Rage 2 gelekt. Nadat Bethesda Rage 2 niet ontkende, is gisteren Rage 2 officieel aangekondigd.

Eerste Vorige