Picture of Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Featured articles

Blizzard werkt aan meerdere mobiele games

Diablo Immortal is slechts het begin.

In een interview heeft Blizzard laten weten dat het bedrijf naast Diablo Immortal aan meerdere mobiele games werkt. Daarvan worden sommige in samenwerking met externe partners ontwikkeld en andere in-house.

Puzzel-platformer Gris release bekend

Puzzelen in de sneeuw.

Ontwikkelaar Nomada Studio maakt de releasedatum van puzzel-platformer Gris bekend. De game komt op 13 december voor de pc en de Nintendo Switch uit. Een prijs of eventuele andere platformen zijn nog niet genoemd.

Hearthstone heeft 100 miljoen spelers

Gratis card packs voor iedereen!

Ontwikkelaar Blizzard maakt bekend dat Hearthstone 100 miljoen spelers heeft en viert dat door iedereen van gratis card packs te voorzien. Daarvoor dien je tussen 7 en 11 november in te loggen.

Ontwikkelaar Grinding Gear Games maakt bekend dat Path of Exile naar de PlayStation 4 komt. De free-to-play game lanceert in december op het platform. Path of Exile is reeds beschikbaar op de pc en de Xbox One.

Gerucht: Diablo 4 is in ontwikkeling

Het team is echter nog niet klaar voor een onthulling.

Volgens anonieme bronnen is Diablo 4 in ontwikkeling, maar nog niet ver genoeg gevorderd voor een officile onthulling. Er wordt reeds vier jaar aan de game gewerkt en in die tijd is de opzet meerdere keren door verschillende regisseurs veranderd.

Ontwikkelaar Blizzard heeft op BlizzCon 2018 de World of Warcraft Classic release bekendgemaakt. De game komt in de zomer van 2019 uit en zit gratis bij een World of Warcraft-abonnement inbegrepen. Vorig jaar heeft Blizzard World of Warcraft Classic aangekondigd.

Nieuw Overwatch personage Ashe onthuld

Leidster van de Deadlock Gang.

Tijdens BlizzCon 2018 heeft Blizzard het nieuwe Overwatch personage Ashe onthuld. Zij is de leidster van de Deadlock Gang en beschikt over een robot genaamd B.O.B, die ook als haar Ultimate-vaardigheid dienst doet.

Mobiele game Diablo Immortal aangekondigd

Een massively multiplayer online role-playing game.

Blizzard heeft de mobiele game Diablo Immortal onthuld. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens zijn BlizzCon 2018 persconferentie gedaan. Diablo Immortal is een massively multiplayer online role-playing game voor Android en iOS apparaten.

Pc-versie van Sunset Overdrive krijgt M-rating van ESRB

Eerder deed een Koreaans classificeringsbureau hetzelfde.

De pc-versie van Sunset Overdrive krijgt een M-Rating van het Entertainment Software Rating Board (ESRB). Eerder dit jaar deed een Koreaans classificeringsbureau hetzelfde waardoor er sindsdien het gerucht gaat dat Sunset Overdrive naar de pc komt.

Battlefield 5 heeft 9 multiplayermaps

Volledig aanbod getoond.

Ontwikkelaar DICE laat weten dat Battlefield 5 in totaal 9 multiplayermaps heeft. Een nieuwe trailer toont alle maps en benadrukt dat er bewust voor minder bekende locaties uit de Tweede Wereldoorlog is gekozen.

Sony toont de eerste beelden van de MediEvil remake die in 2019 uitkomt. De game is tijdens de PlayStation Experience vorig jaar aangekondigd, echter stond MediEvil toen nog voor 2018 gepland. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt.

Eerste Vorige