Picture of Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Featured articles

Fortnite krijgt Port-A-Fortress granaat

Hetzelfde als Port-A-Fort, maar met een groter resultaat.

Epic Games laat op de Fortnite Twitter-pagina weten dat de game een Port-A-Fortress granaat krijgt. De nieuwe toevoeging werkt hetzelfde als de reeds bestaande Port-A-Fort granaat, maar resulteert in een groter gebouw.

Capcom Beat 'Em Up Bundle aangekondigd

Herleef de gloriedagen!

Capcom kondigt de Capcom Beat 'Em Up Bundle aan, een verzameling van zeven klassiekers uit het brawler-genre. De collectie kost 19,99 euro komt op 18 september voor de pc, PlaySation 4, Switch en Xbox One uit.

Bethesda: 'Wolfenstein 3 gaat er absoluut komen'

De game laat alleen nog wel even op zich wachten.

Bethesda-topman Pete Hines laat in een interview weten dat Wolfenstein 3 er absoluut gaat komen. Het derde deel in de hoofdserie laat echter nog wel even op zich wachten. Momenteel zijn er twee Wolfenstein-games in ontwikkeling.

Nieuwe FIFA 19 stadions onthuld

Waaronder Molineux en Craven Cottage.

Electronic Arts onthult de nieuwe FIFA 19 stadions. De aankomende game in de langlopende voetbalserie bevat een aantal nieuwe stadions waaronder Molineux van de Wolverhampton Wanderers en Craven Cottage van Fullham.

FIFA 19 demo release bekend

Inclusief de inhoud.

Electronic Arts maakt de FIFA 19 demo release bekend. Vanaf 13 september is de game beschikbaar in de PlayStation Store. Naar verwachting komt de demo gelijktijdig op de pc, Switch en Xbox One uit, echter zijn die platformen nog niet genoemd.

Insurgency: Sandstorm release uitgesteld

Pre-order bŤta verlengd.

Ontwikkelaar New World Interactive maakt bekend dat de Insurgency: Sandstorm release is uitgesteld. De game stond voor 18 september gepland, maar komt nu op 12 december voor de pc uit. De pre-order bŤta die momenteel gaande is wordt verlengd.

FeatureCyberpunk 2077 - Release, gameplay, trailers en alles wat we weten

Update: eerste gameplaytrailer en nieuwe details.

Cyberpunk 2077 is dan eindelijk tijdens de E3 2018 officieel onthuld. Toegegeven, het project is al sinds 2012 bij CD Projekt Red in ontwikkeling. In 2013 kregen we reeds een eerste teaser te zien, die overigens binnen een week maar liefst twaalf miljoen keer werd bekeken. Maar dankzij een nieuwe trailer en een uitgebreide demo achter gesloten deuren is er heel wat informatie naar buiten gekomen. Hier lees je alvast alles wat je over de game moet weten.

Ontwikkelaar Daybreak Games maakt bekend dat Battle Royale-game H1Z1 een mobiele versie krijgt. De port is in handen van NantWorks, een derde partij die een strategische investering in de studio Daybreak Games heeft gedaan om mobiele versies van diens games te ontwikkelen.

THQ Nordic koopt Kingdoms of Amalur IP

Plus de nooit uitgebrachte Copernicus MMO.

Uitgever THQ Nordic heeft de rechten op zowel Kingdoms of Amulur: Reckoning als de nooit uitgebrachte Copernicus MMO gekocht. Eind 2013 werd er geen koper gevonden terwijl Rise of Nations, Rise of Legends en de merknaam Big Huge Games wel werden verkocht.

FeatureDoom Eternal - Gameplay, trailers en alles wat we weten

Geen demoon is veilig voor de Doom Slayer.

In 2016 verbaasde ontwikkelaar id Software iedereen met de zeer geslaagde reboot van Doom. Hoewel de multiplayer al snel verdoemd was en SnapMap werd vergeten, smaakte de sublieme singleplayer campaign naar meer. De nadruk op 'push forward combat' was een schot in de roos en blies een vertrouwde, maar tegelijkertijd frisse wind door het vaak onnodig gecompliceerd geworden shootergenre. Tijdens de Bethesda E3 2018 persconferentie maakte de studio duidelijk dat Doom Eternal zijn eigen ding blijft doen en zich vooral kenmerkt door van alles meer aan te bieden. Wat dit voor de game betekent, zetten we voor je op een rijtje.

Cyberpunk 2077 is dan eindelijk tijdens de E3 2018 officieel onthuld. Toegegeven, het project is al sinds 2012 bij CD Projekt Red in ontwikkeling. In 2013 kregen we reeds een eerste teaser te zien, die overigens binnen een week maar liefst twaalf miljoen keer werd bekeken. Maar dankzij een nieuwe trailer en een uitgebreide demo achter gesloten deuren is er heel wat informatie naar buiten gekomen. Hier lees je alvast alles wat je over de game moet weten.

AanraderStrange Brigade review - Heerlijk avonturieren

Klassieke pulp op zijn allerbest.

Lang geleden stond de literatuur in het teken van de avonturenroman. In de jaren tussen beide wereldoorlogen gingen diverse fictieve helden in de verste uithoeken van het Britse Rijk op zoek naar glorie en rijkdom. Mocht dat je erg aan de originele Indiana Jones-filmtrilogie doen denken, dan weet je nu waar George Lucas zijn inspiratie vandaan heeft gehaald. Ontwikkelaar Rebellion put met Strange Brigade uit dezelfde bron, maar laat de nazi's achterwege. In het Egypte van de jaren dertig is de heksenkoningin Seteki na vierduizend jaar in een zeer slecht humeur ontwaakt. Het is aan de vier helden van de Strange Brigade om haar ondode leger een halt toe te roepen. Dat klinkt als een Left 4 Dead-kloon in een Indiana Jones-jasje zoals Warhammer: Vermintide dat eerder ook al succesvol was.

Griefing wordt in Fallout 76 hard aangepakt

Zo makkelijk kom je er niet vanaf.

Regisseur Todd Howard laat op Quakecon 2018 weten dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt. Spelers die de multiplayer ervaring met opzet voor andere willen verpesten komen er niet zo makkelijk vanaf.

Doom Eternal krijgt singleplayer DLC

Is al onderdeel van het plan.

Doom Eternal krijgt singleplayer DLC. Dat laat id Software-topman Marty Stratton in een interview tijdens QuakeCon 2018 weten. Nieuwe uitbreidingen voor de campaign zijn reeds onderdeel van de post-launch plannen.

Doom en Rage aan de Xbox Game Pass toegevoegd

Als voorproefje op de aankomende vervolgen.

Tijdens QuakeCon 2018 maakt Bethesda bekend dat Doom en Rage aan de Xbox Game Pass zijn toegevoegd. Beide games zijn per direct voor geabonneerden beschikbaar. Afgelopen maand zijn ook Hitman en Ryse: Son of Rome in het aanbod opgenomen.

Het officiŽle Doom Twitter-account bevestigt dat Doom Eternal ook op de Nintendo Switch lanceert. Eerder is Doom Eternal aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de game is nog niet bekendgemaakt.

Quake Champions vanaf nu free-to-play

Gratis, maar niet goedkoop.

Ontwikkelaar id Software laat tijdens QuakeCon 2018 weten dat Quake Champions vanaf nu free-to-play is. Voorheen had je alleen toegang indien je was uitgenodigd of wanneer je het Champions Pack had aangeschaft. De ontwikkelaar benadrukt wel dat de game Early Access nog niet verlaat.

Eerste Vorige