Picture of Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Featured articles

Toen Dragon's Crown in 2013 ten tonele verscheen, was de artstijl van de game het gesprek van de dag. Wat je er ook van vindt, het is een unieke stijl die graag gezien wil worden. Vanillaware weet dat maar al te goed en geeft Dragon's Crown Pro de 4K-behandeling. De game komt daarmee opnieuw in de schijnwerpers te staan en laat met liefde nog eens elke ronding vol overgave zien. Volledig terecht, want Dragon's Crown Pro is een plaatje op vlak van art en gameplay.

Dat Nintendo het graag anders doet dan andere consolefabrikanten is inmiddels wel duidelijk. Zo ook met Nintendo Labo, een set kartonnen vellen waarvan je Toy-Con bouwt. Toy-Con lijken slechts kartonnen omhulsels voor je Joy-Con, maar schijn bedriegt. Met elastiekjes, touwtjes en reflecterende stickers komen je creaties tot leven op het scherm van je Switch. Nintendo wilt iets neerzetten dat nog nooit is gedaan in de videogame-wereld en bewijst met zowel het Mixpakket als het Robotpakket dat de meest eenvoudige voorwerpen een onuitputtelijke bron van plezier kunnen zijn.

Fortnite offline voor onderhoud

Voorbereiden voor seizoen 4.

Het vierde seizoen van Fortnite: Battle Royale gaat vandaag van start. Ter voorbereiding daarvan gaat de game deze ochtend offline voor onderhoud.

Het is alweer tijd voor de zesde week Fortnite Challenges, en hier moet je onder andere tien summit mountain peaks, ofwel bergtoppen, beklimmen. Hopelijk heb je genoeg materiaal op zak, of misschien zelfs een launch pad. In tegenstelling tot de Fortnite week 5 gas station challenge hoef je deze uitdaging gelukkig niet in één match te doen, maar mag je rustig over meerdere matches je doel behalen.

Bekijk: God of War - De 5 Bruutste Bosses

Het betere hak- en slachtwerk.

Met de nieuwe God of War aan de horizon is het tijd om terug te blikken naar de serie in zijn geheel. En uiteraard moeten we het dan hebben over de meest brute baasgevechten. Zit die van jou er ook tussen? Laat het ons weten in de reacties op ons YouTube-kanaal!

Er gebeuren vreemde dingen in Ryme City: Pokémon misdragen zich meer dan normaal en worden op de meest onverwachte momenten wild en gewelddadig. Het is daarom aan doorsnee tiener Tim Goodman en zijn partner Detective Pikachu om het mysterie op te lossen. Het avontuur brengt je van de straten van Ryme City naar geheime laboratoria en geheimzinnige monsters in de mist, en het is aan jou om de zaak als ware speurneus tot op de bodem uit te zoeken. Bovendien is Tims vader vermist, die als privédetective dezelfde zaak onderzocht. De opzet van deze adventure game belooft je innerlijke Sherlock te stimuleren, maar uiteindelijk is de game toch te eenvoudig.

Pokémon Go Raids: alles over Raid Pass, level en beloningen

Wat je zeker en vast over de raids moet weten.

De ontwikkeling van een game houdt tegenwoordig niet meer op na release. Weken, maanden en soms wel jaren na dato komen er nog updates en patches uit. Dit is vooral normaal bij online games zoals Pokémon Go. En dat is des te beter: Toen Niantic de mobiele superhit in 2016 uit had gebracht miste de game een aantal belangrijke elementen die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn. Een van die belangrijke toevoegingen zijn de Raids.

Pokémon Go - Legendary Pokémon en EX raids: zo vang je Mewtwo en co.

Alles wat je over de Legendary Pokémon moet weten.

De wereld van Pokémon Go staat bol van geruchten, waar ontwikkelaar Niantic zeker aan bijgedragen heeft. Een bepaald onderwerp was lang een totaal mysterie: legendarische Pokémon. Hoe kun je die nou vangen, welke zijn er beschikbaar en wat is de beste manier om ze te vangen? Maandenlang stond het het internet vol van geruchten en theorieën. Deze tijd is gelukkig inmiddels voorbij en er is eindelijk wat meer informatie. Alles wat je moet weten lees je in deze gids.

Pokémon Go - Pokécoins met de gym verdienen, en wat je in de shop kunt kopen

Zo kom je aan Pokécoins zonder echt geld uit te geven, en ook wat je ermee kunt kopen

Ook de wereld van Pokémon Go is niets zonder een beetje geld. Of je nu upgrades voor je account vrij wilt spelen of juist wat items voor je Pocket Monsters wilt kopen, je zult Pokécoins nodig hebben. Pokécoins zijn echter net als echt geld: Je hebt altijd te weinig en het is niet gemakkelijk om het zomaar te krijgen. In de game zijn er twee manieren om aan Pokécoins te komen: Je kunt het verdienen in Gyms of met echte euro's kopen.

Pokémon Go - Ditto vangen: Zo vind je deze shapeshifter

Waarom het niet zo gemakkelijk is om Ditto in een Pokéball te proppen.

Ditto is altijd al een buitengewone Pokémon geweest, met eigenzinnige vaardigheden. Daar gaat Pokémon Go niets aan veranderen. Aangezien Ditto voor lange tijd enorm zeldzaam was, begonnen spelers te twijfelen of hij wel in de game zat.

Eerste Vorige