Picture of Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Featured articles

FeatureGOTY 2018 - Celeste maakt depressie bespreekbaar

En is bovendien een uitstekende platformer.

De laatste jaren worden we op het vlak van games goed verwend. Daar is 2018 gelukkig geen uitzondering op. Voordat de vuurpijlen en champagnekurken echter de lucht in gaan, blikt de redactie van Eurogamer Benelux terug en zet het zijn favoriete games in de spotlight. Sander is dit jaar een berg tegengekomen, maar durfde deze dankzij Celeste te trotseren. Let op: Dit artikel bevat spoilers en verwijzingen naar depressie.

Voor de Persona Dancing Endless Night Collection review legt Sander zijn collectie Persona-cd's aan de kant en trekt z'n dansschoenen aan om de pasjes van Persona 4: Dancing All Night (P4D), Persona 3: Dancing in Moonlight (P3D) en Persona 5: Dancing in Starlight (P5D) uit z'n hoofd te leren. Als hij maar niet over de titels van de games struikelt!

SoulCalibur 6 review - Wint zieltjes

Op het scherpst van de snede.

De SoulCalibur 6 review arriveert op het podium van de geschiedenis, haalt het zwaard uit de schede en staart vastberaden de oppositie in de ogen. Brandt de ziel nog steeds, of is het nu toch echt gedoofd?

De Starlink: Battle for Atlas review had Sander aanvankelijk op het puntje van zijn stoel, terwijl hij zijn speelgoed-Arwing door de huiskamer vloog. Maar toen het ruimteavontuur eindelijk begon, verging het plezier hem al snel.

AanraderLabo Vehicle Kit review - Plankgas

Sleutelen aan je eigen voertuigen.

In de Labo Vehicle Kit review kruipt Sander achter het kartonnen stuur van zijn rallywagen, checkt hij of karton ook waterdicht is en vuurt hij raketten af vanuit zijn kartonnen vliegtuig. Karton!

Eerste Vorige