Picture of Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Featured articles

Na uitstel komt afstel. Athans, dat was de grootste angst nadat diverse malen de releasedatum van Mirror's Edge Catalyst opgeschoven is. Faith heeft inmiddels een veilige landing op de huidige generaties consoles en pc gemaakt. Lopen, springen en duiken door de grote stad, terwijl jij en je collega-runners door KrugerSec op de hielen gezeten worden. De game komt in de intro dan ook meteen tot de essentie: parkour, parkour en nog meer parkour.

Codemasters kondigt F1 2016 aan

Max mag mee op de cover.

Codemasters laat weten dat de release van F1 2016 deze zomer plaatsvindt. De nieuwste game in de formule 1-reeks komt naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De release van Project Cars is ondertussen alweer een jaar geleden. Carl kroop toen achter het stuur en zag dat de game van een sterke gameplay voorzien was. Alleen een aantal onaanvaardbare bugs en de mindere content qua wagens en Career disciplines deden de algemene teneur geen goed. Een jaar later brengt Slightly Mad Studios Project Cars - Game of the Year Edition op de markt.

Na in 2008 een goede indruk achtergelaten te hebben, maakt de pittige dame Faith binnenkort haar rentree. DICE kwam onlangs nog met het nieuws dat de releasedatum van Mirror's Edge Catalyst voor de tweede maal is uitgesteld. Nu is het dus wachten tot 9 juni alvorens je met de langverwachte reboot aan de slag kunt. De recente gesloten bta licht echter een tipje van de sluier en onthult het nodige wat je in de definitieve game kunt verwachten.

Far Cry Primal krijgt Survivor Mode

Oog om oog, sabeltand om sabeltand.

Ubisoft laat weten dat Far Cry Primal op 12 april een gratis update krijgt die de Survivor Mode toevoegt. Dit geldt voor zowel de pc, Playstation 4 als Xbox One.

Nieuwe Minecraft update verandert vechten

Steve en co kunnen nu twee handen gebruiken.

De pc-versie van Minecraft is vandaag voorzien met update 1.9. Deze update brengt tal van nieuwigheden met zich mee zoals een nieuw gevechtssysteem en het gebruik van twee handen.

Eerste Vorige