Picture of Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Featured articles

Gamers die de Pokémon Bank-app op de Nintendo 3DS tussen 4 maart en 31 maart gebruiken, ontvangen de drie legendarische Pokémon Regirock, Regice en Registeel op Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire. Dat heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt.

UnReal World komt uit op Steam

24 jaar na de release.

UnReal World komt 24 jaar na zijn originele release uit op Steam. De game is voor ongeveer tien euro verkrijgbaar op het online platform. Je kunt UnReal World ook gratis downloaden via de officiële UnReal World-site.

Stealthgame The Church in the Darkness aangekondigd

Gemaakt door ex-ontwikkelaar van The Suffering.

Paranoid Productions heeft stealthgame The Church in the Darkness aangekondigd. De game wordt hoofdzakelijk ontwikkeld door Richard Rouse III, die eerder al bekend verwierf als hoofdontwikkelaar van The Suffering.

Miyamoto: "Pikmin 4 bijna af"

Exacte releasedatum nog niet bekend.

De ontwikkeling van Pikmin 4 is "bijna af." Dat zegt Shigeru Miyamoto in een interview met Eurogamer.net. Het is nog niet bekend of de game op de Wii U of de toekomstige Nintendo NX uitkomt.

Modding wedstrijd voor ARK: Survival Evolved gestart

Prijzenpot bedraagt meer dan 20.000 euro.

Ontwikkelaar Studio Wildcard houdt samen met Alienware een moddingwedstrijd voor ARK: Survival Evolved. De winnaar krijgt zo'n 13.500 euro, plus een gaming computer en een grafische kaart van NVIDIA. Soortgelijke prijzen hangen aan de tweede en derde plaats.

Nintendo heeft Ironfall: Invasion uit de eShop van de Nintendo 3DS gehaald, nadat de programmeur Jordan 'Smealum' Rabet op YouTube een app toonde die ervoor zorgt dat je zelfgemaakte software op de handheld kan draaien.

De NFC Reader voor de Nintendo 2DS en 3DS komt in Europa uit op 2 oktober. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt via Twitter. Door het nieuwe apparaat kunnen ook de oudere modellen van de Nintendo 3DS-familie gebruikmaken van amiibo.

Eerste Vorige