Picture of Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Featured articles

Sega onthult Mega Drive Mini

Genesis van nieuwe oude console.

Sega heeft tijdens het Sega FES-evenement een Mega Drive Mini onthuld. De miniconsole lanceert in 2018 in Japan. Andere gebieden volgen 'later dit jaar'.

Siegfried is een van de centrale personages in de SoulCalibur-reeks, dus het is niet opmerkelijk dat hij ook in het nieuwste deel zit. Eerder raakte ook al bekend dat Geralt uit The Witcher speelbaar is in SoulCalibur 6. De game heeft nog geen officiŽle releasedatum.

Bekijk: God of War - Fight Your Way

Kreatief met Kratos.

De God of War release is later deze maand. De game lanceert exclusief op de PlayStation 4. Op de site lees je nog eens ons overzicht met God of War info en Sander zijn God of War preview.

Vampyr is een actiegame die wordt ontwikkeld door Life is Strange-studio Dontnod. Je speelt in de game als een Londense arts die in een vampier is veranderd. De Vampyr release is later dit jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Eurogamer Benelux krijgt een eigen maandblad

Van digitaal naar transmediaal.

Het is jullie ongetwijfeld niet ontgaan: Eurogamer Benelux heeft een nieuwe look. De redactie heeft echter in het diepste geheim aan een nog veel omvangrijker project gewerkt: een eigen maandblad. Vanaf april lanceren we namelijk Eurogamer Magazine, een eigentijds tijdschrift waar je tijd voor moet maken! We raden je aan om zo snel mogelijk naar je dichtstbijzijnde kiosk te rennen; misschien ligt Eurogamer Magazine al op je te wachten.

Bekijk: SoulCalibur 6 - Geralt Showcase

Bevat Quen-kele interessante weetjes.

Eerder raakte al bekend dat Geralt uit de Witcher-reeks speelbaar is in SoulCalibur 6. De game is nu in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Volgens Bandai Namco komt SoulCalibur 6 nog dit jaar uit.

Eerste Vorige