Picture of Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Featured articles

Starlink: Battle for Atlas release bekend

Krijgt ook Starfox-content.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft tijdens de E3-beurs de releasedatum van Starlink: Battle for Atlas onthuld. De game lanceert op 16 oktober op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Trials Rising aangekondigd

(On)gelukkig maar.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft tijdens de E3-beurs Trials Rising aangekondigd. De game komt in februari 2019 uit op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Hitman 2 officieel aangekondigd

Lanceert dit jaar nog.

Ontwikkelaar IO Interactive en uitgever Warner Bros. Games onthullen Hitman 2. De game lanceert op 13 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Total War: Three Kingdoms uitgesteld naar 2019

Tot na het volgende Chinese Nieuwjaar.

Ontwikkelaar The Creative Assembly maakt bekend dat de release van Total War: Three Kingdoms is uitgesteld naar de lente van 2019. De studio was aanvankelijk van plan om de game in de herfst te lanceren.

Bekijk: Vampyr - Launch Trailer

Staat deze maand op uit de dood.

Vampyr is een actiegame die wordt ontwikkeld door de Franse ontwikkelaar Dontnod. Deze studio maakte eerder onder andere Remember me en Life is Strange. Vampyr komt op 5 juni uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Vampyr review lees je nu hier.

Eerste Vorige