Picture of Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Featured articles

FeatureApex Legends - Release, wapens, crossplay, tips en alles wat we weten

UPDATE: wapens, characters, crossplay, pc systeemeisen.

Apex Legends zet sinds zijn lancering de gamewereld op zijn kop. Binnen een week tijd hebben al 25 miljoen spelers zich aan de free-to-play shooter gewaagd. Op Twitch ontstaat een kleine exodus richting Respawn's battle royale-game. En de aandelen van Electronic Arts krijgen een flinke opleving. Is dit dé game van 2019? Hier lees je in ieder geval alles wat je moet weten.

FeatureGame releases maart 2019 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder meer The Division 2, Sekiro: Shadows Die Twice en Yoshi's Crafted World.

Aan het einde van elke maand kijken we alvast uit naar wat de komende maand voor ons in petto heeft. De lente staat voor de deur waardoor we geleidelijk uit onze winterslaap kunnen ontwaken, maar er zijn nog genoeg redenen om binnen te blijven. Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van maart.

Apex Legends updates - Pre Season Patch 2

Welke nieuwe fixes, tweaks en content zijn er uitgerold?

Er zijn weinig games die al direct van de lancering zo gestroomlijnd zijn als Apex Legends. De battle royale-game loopt vanaf het begin als een goed geoliede machine. Toch ontkomt de shooter niet aan regelmatig sleutelwerk. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen van alle Apex Legends updates en patch notes vind je hieronder.

In old-school shooters had je slechts een handjevol wapens tot je beschikking. Tegenwoordig komt er echter veel meer bij kijken. Vooral in battle royale-games zoals Apex Legends kun je je wapens met het een en ander uitbouwen zodat ze sneller, nauwkeuriger én harder schieten. Je bent dus meer dan ooit je wapens aan het managen.

Eerste Vorige