Picture of Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Featured articles

GTA Online krijgt nachtclubs als DLC

Eat, sleep, rave, repeat.

Rockstar heeft bekendgemaakt dat Grand Theft Auto Online nachtclubs krijgt. De feature maakt zijn opwachting in een update die in juli wordt uitgerold.

FeatureDe beste PS4 games - Top 27 PlayStation 4 (Pro) games

De beste PlayStation 4 games die niet in je collectie mogen ontbreken!

Gamers met een PlayStation 4 (Pro) mogen niet klagen, want het aanbod aan goede games is behoorlijk groot. Dat is mede te danken aan de sterke exclusives die je alleen op de PS4 kunt spelen, maar ook andere noemenswaardige AAA-games weten doorgaans hun weg naar Sony's console te vinden. Van intense shooters tot razendsnelle racers, en van epische RPG's tot verslavende platformers: een overzicht met de beste PlayStation 4 games vind je hier.

Met onder meer aangespoelde potvissen, mysterieuze baby's en desolate landschappen houdt Death Stranding de gemoederen flink bezig. Elke trailer levert voorlopig meer vragen dan antwoorden op. Toch belooft Kojima's nieuwste project grensverleggend te worden. Hier lees je alles wat we tot nu toe over de game weten.

Red Dead Redemption 2 komt naar pc

Eindelijk verlossing.

Rockstar werkt aan een pc-versie van Red Dead Redemption 2. Dat blijkt uit het LinkedIn-profiel van een programmeur die bij de ontwikkelaar werkzaam is geweest.

Eerste Vorige