Picture of Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Featured articles

Er zijn een aantal zekerheden in het leven en daar hoort een jaarlijks nieuwe FIFA-game zonder enige twijfel bij. EA Sports werkt het hele jaar door om aan de verwachtingen van miljoenen fans te kunnen voldoen. Er is tot nu toe nog zeer weinig informatie over FIFA 19 bekend, maar dat is geen reden om niet alvast vooruit te blikken.

Je kunt er inmiddels de klok op gelijkzetten: elk najaar komt er een nieuwe FIFA-game. Zeker nu er geen EK of WK is om je deze zomer zoet te houden, is de drang om de digitale kiksen aan te trekken groot. FIFA 18 pronkt met niemand minder dan Cristiano Ronaldo op de cover. Hier lees je alles wat je over EA's voetbalgame moet weten.

Pro Evolution Soccer 2019 is officieel door Konami onthuld, met onder meer de eerste details over de gameplay en een releasedatum. De voetbalgame komt eind augustus uit.

Van 12 tot en met 14 juni 2018 vindt in Los Angeles de E3 2018 plaats, de grootste gamebeurs van de wereld. Hieronder vind je een overzicht van alle datums en tijden van de persconferenties van de grote uitgevers.

Met onder meer Mario Kart 8, Hyrule Warriors en Bayonetta is het evident dat Nintendo graag oude Wii U-games afstoft en ze een tweede leven op de Switch schenkt. Ook Donkey Kong Country: Tropical Freeze mag zich nu bij die zogenoemde re-releases scharen. Reken niet op drastische veranderingen ten opzichte van het origineel uit 2014. Wat kun je dan wel verwachten? Een gepolijste versie van nagenoeg dezelfde game. Dat is overigens geen schande, want Tropical Freeze is nog steeds een jolige platformer die met verve toont dat het DKC-concept tijdloos blijft.

Eerste Vorige