Picture of Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Featured articles

The Witcher 3: Wild Hunt heeft Polen als gameland op de kaart gezet. Geralt of Rivia is door de game een van de meest herkenbare hoofdrolspelers ooit geworden, en draaft binnenkort zelfs op als vechtersbaas in SoulCalibur 6.

Je hebt vast en zeker gehoord: er is een grote PlayStation VR prijsverlaging gebeurd! Het is dus goedkoper dan ooit om een virtual reality headset voor je PlayStation 4 aan te schaffen, en we kunnen je dat enkel maar aanraden. Twijfel je nog? Lees hier dan de PlayStation VR review. Vergeet niet om ook ons overzicht met de 5 beste gaming headsets te lezen zodat je meteen een goede koptelefoon hebt voor je VR ervaring!

Er is ondertussen al zoveel info bekend over Call of Duty: Black Ops 4 dat we niet langer kunnen spreken van een lek aan info, maar wel van een stortvloed. Ontwikkelaar Treyarch is in 2018 weer van de partij met een nieuw deel in de langlopende Black Ops-reeks. Wij zetten alle nieuwtjes over de nieuwste Call of Duty voor jou op een rijtje!

Pokémon Go: Regionale Pokémon Gen 3 tot Gen 1 - waar zijn de exclusieve Pokémon

Alles over Plusle, Minun, Sengoose, Seviper, Relicanth, Heracross, Corsola, Tauros, Kangashkan, Mr. Mime en Farfetch'd.

Met de toevoeging van de derde generatie zijn nu meer dan 300 van de kleine monsters in Pokémon Go beschikbaar. De meeste zijn relatief gemakkelijk te vinden en te vangen, maar er zijn een paar zeldzame uitzonderingen die veel meer werk vergen. Deze omvatten bijvoorbeeld de Legendary Pokémon, die alleen uit eieren kunnen worden uitgebroed, of de regionaal exclusieve Pokémon. Een overzicht van deze laatste vind je op deze pagina.

Fortnite - Gas Station locaties en beloning

Jumping Jack Flash, it's a...

Een nieuwe week betekent nieuwe Fortnite challenges! Zoals vanouds kun je als een kip zonder kop rondlopen, op zoek naar wat je precies moet doen. Geen zorgen: wij gidsen je doorheen deze vage en mysterieuze nieuwe uitdaging! Vergeet vooral niet om onze Fortnite tips en tricks eerst te lezen, zodat je de tegenstand in een mum van tijd in de pan hakt.

Proficiat met je Nintendo Switch! Een console is natuurlijk niks zonder enkele handige accessoires, dus hebben wij deze lijst opgesteld zodat jouw Switch vlot en comfortabel speelt. Van Joy-Cons en een Pro Controller, tot draagtassen en bescherming voor je scherm: dit zijn de beste accessoires en deals.

Eerste Vorige