Picture of Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Featured articles

Sony bood op zijn PlayStation VRijdag de kans om verschillende PlayStation VR-titels aan de tand te voelen. Sommige, zoals Blood And Truth, moeten nog uitkomen, terwijl andere onlangs een release kregen, zoals Déraciné en Tetris Effect. Het enthousiasme dat de uitgever blijft tonen voor zijn uitstekende virtualrealitybril (lees hier nog eens de PlayStation VR review) werkt aanstekelijk, maar het wisselvallige aanbod en releaseschema van de titels spelen de headset parten. Hieronder lees je korte besprekingen van elke nog te releasen game die beschikbaar was op het event. De Astro Bot Rescue Mission review en The Persistence review kun je al op de site lezen.

De beste gaming headsets in 2018 voor pc, PS4 en Xbox One

Razer, HyperX, Tritton, Sennheiser en meer!

Ja, graphics zijn belangrijk in games, en het is dan ook geen wonder dat we evolueren naar een resolutie van 64K. Net zo belangrijk om van een game te genieten is echter goede audio. Denk er eens over na: een RPG met een prachtige orchestrale soundtrack die de haren in je nek overeind doet staan, of prachtige kleine details zoals voetstappen kunnen horen schuifelen in het stof. In multiplayer kan geluid zelfs het verschil tussen leven en dood betekenen. Je moet de vijand in PlayerUnknown's Battlegrounds toch wel kunnen horen naderen?

Nu Fortnite ook beschikbaar is op iOS, wil je de game uiteraard spelen op je telefoon. In ons Fortnite tips en tricks artikel kon je al lezen dat geluid essentieel is in de game; je kunt je tegenstander namelijk vaak al op voorhand horen. Goede oordopjes zijn dan ook uiterst belangrijk als je de game met succes wilt spelen.

Proficiat met je Nintendo Switch! Een console is natuurlijk niks zonder enkele handige accessoires, dus hebben wij deze lijst opgesteld zodat jouw Switch vlot en comfortabel speelt. Van Joy-Cons en een Pro Controller, tot draagtassen en bescherming voor je scherm: dit zijn de beste accessoires en deals.

Steep review - Bergaf

Update: XGames Pack review.

Update: De Steep XGames Pack is nu beschikbaar en voegt het bekende XGames sportevenement toe aan Steep. In de Alaska regio kun je nu namelijk de XGames Village betreden om daar enkele van de meest extreme uitdagingen tot nu toe in de wintersportgame aangaan. Big Air events geven je twee kansen om op een enkele jump zo goed mogelijk te scoren, SuperPipe geeft je een steile halfpipe om indruk te maken op de jury, en Slopestyle geeft je een uit de kluiten gewassen park met jumps en rails om zo creatief mogelijk tricks af te leveren.

Eerste Vorige