Picture of Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Featured articles

Nu Fortnite ook beschikbaar is op iOS, wil je de game uiteraard spelen op je telefoon. In ons Fortnite tips en tricks artikel kon je al lezen dat geluid essentieel is in de game; je kunt je tegenstander namelijk vaak al op voorhand horen. Goede oordopjes zijn dan ook uiterst belangrijk als je de game met succes wilt spelen.

Proficiat met je Nintendo Switch! Een console is natuurlijk niks zonder enkele handige accessoires, dus hebben wij deze lijst opgesteld zodat jouw Switch vlot en comfortabel speelt. Van Joy-Cons en een Pro Controller, tot draagtassen en bescherming voor je scherm: dit zijn de beste accessoires en deals.

Steep review - Bergaf

Update: XGames Pack review.

Update: De Steep XGames Pack is nu beschikbaar en voegt het bekende XGames sportevenement toe aan Steep. In de Alaska regio kun je nu namelijk de XGames Village betreden om daar enkele van de meest extreme uitdagingen tot nu toe in de wintersportgame aangaan. Big Air events geven je twee kansen om op een enkele jump zo goed mogelijk te scoren, SuperPipe geeft je een steile halfpipe om indruk te maken op de jury, en Slopestyle geeft je een uit de kluiten gewassen park met jumps en rails om zo creatief mogelijk tricks af te leveren.

Eerste Vorige