Picture of Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Featured articles

FeatureAnthem - Release, demo, gameplay en alles wat we weten

Update: demo, special editions, gameplay, microtransacties.

BioWare heeft een prima staat van dienst, maar met de tegenvallende Mass Effect: Andromeda liep het imago van de ontwikkelaar wel wat deukjes op. Anthem is een compleet nieuwe IP die als looter shooter de concurrentie met onder meer Warframe, Destiny 2 en The Division 2 aangaat. Kan de game aan de hoge verwachtingen voldoen? Of belandt het als flop uiteindelijk op het kerkhof? Hier lees je alvast alles wat je over Anthem moet weten.

Leon en Claire zijn terug! Na het succesvolle Resident Evil 7 brengt Capcom een tijdloze klassieker in een nieuw jasje op de markt. In Resident Evil 2 Remake voor pc, PlayStation 4 en Xbox One keer je terug naar Raccoon City om daar de geheimen van Umbrella bloot te leggen. Hier lees je vijf dingen die je over de game moet weten.

Eerste Vorige