Picture of Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Featured articles

Co-opinie #2

De redactie blikt graag nog even terug.

Het is weekend, dus dan gaan de beentjes omhoog en heeft iedereen (hopelijk) geen verplichtingen. Toch blikt de redactie graag nog even terug op voor hen het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week.

Het ooit zo geliefde Advance Wars heeft al tien jaar geen nieuwe release gehad en fans hebben ongetwijfeld heimwee. Ontwikkelaar Chucklefish ziet zijn kans schoon om dat strijdtoneel op te vullen en op groovy wijze enkele harten te veroveren. Wargroove lijkt een traditionele turn-based strategy game te zijn, maar dan wel met enkele moderne features.

Nintendo verraste vriend en vijand door een spin-off-Pokémongame voor de Nintendo Switch aan te kondigen. Niet alleen keer je terug naar de Kantoregio, maar doe je dat bovendien op een geheel nieuwe wijze. Ontwikkelaar GameFreak haalt inspiratie uit collega Niantics smartphonegame Pokémon GO en implementeert features om een groter publiek aan te spreken. Pokémon Let's Go Pikachu! and Let's Go Eevee! beloven een interessant uitstapje te worden. Hier lees je alles wat we weten.

Tijdens de Bethesda E3 2018 persconferentie werd dan toch echt het bestaan van The Elder Scrolls 6 bevestigd. Al kwam dat niet helemaal als een donderslag bij heldere hemel. Helaas bleef het bij een korte teaser. Zelfs een subtitel is nog niet bekendgemaakt en als het aan Bethesda ligt, moet je nog wel even wachten. Hier lees je alles wat je moet weten.

Eerste Vorige