Picture of Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Featured articles

Hearthstone: The Witchwood aangekondigd

UPDATE: officiŽle release onthuld.

Fortnite - Pool, Windmill, Umbrella locaties uitgelegd

Verward door de Pool, Windmill, Umbrella instructies in Fortnite? Dit moet je doen.

Fortnite - Dusty Depot treasure map locatie en beloning vinden

Hier vind je de treasure map in Dusty Depot en de bounty in Fortnite.

De Yakuza-reeks kent een rijke geschiedenis met zes main games, drie spin-offs en twee remakes. Al langer dan tien jaar wordt Kazuma Kiryu's levensverhaal verteld. Als de onderwereldpraktijken van de Yakuza geen indruk maken, dan doen de vuisten van Kazuma Kiryu dat wel. Met Yakuza 6: The Song of Life komt het verhaal van Kiryu ten einde. De nieuwe Dragon Engine moet daarbij voor een waardig slot zorgen, maar de game doet echter een stapje terug en neemt daarmee op teleurstellende wijze afscheid van zijn protagonist.

Tijdens de Nintendo Direct is er een speciale amiibo voor Dark Souls: Remastered aangekondigd. De amiibo is gebaseerd op Solaire of Astora. Met de amiibo krijgen spelers toegang tot de Praise the sun-houding.

De allereerste Steam Sale van 2018 is officieel van start gegaan. Tijdens de Lunar New Year Sale zijn er diverse aanbiedingen in de Steam Store te vinden. De uitverkoop loopt van 15 februari tot en met 19 februari.

Kingdom Hearts 3 lanceert in 2018 op de PlayStation 4 en Xbox One. Net zoals in voorgaande delen ga je met Sora, Goofy en Donald Duck naar verschillende werelden, waar je personages uit het portfolio van Disney en Square Enix tegenkomt. In deze trailer ontmoeten Sora, Goofy en Donald de monsters uit de animatiefilm Monsters, Inc.

In Dissidia Final Fantasy NT gaan bekende Final Fantasy personages met elkaar op de vuist. De game lanceert op 31 januari exclusief op de PlayStation 4. In Randolf zijn Dissidia Final Fantasy NT preview lees je dat de game even complex als chaotisch is.

Yakuza 6: The Song of Life rond het verhaal van de stoÔcijnse protagonist Kazuma Kiryu af. Het nieuwste deel lanceert op 20 maart op de PlayStation 4. Vorig jaar heeft Sega Yakuza Kiwami 2 officieel aangekondigd.

Monster Hunter World jaagt naar vers bloed

Vol verwachting klopt ons hart.

De imposante Monster Hunter-reeks maakt zich na een periode van vijf jaar afwezigheid klaar voor een show op de consoles. De reeks keert niet alleen terug naar een PlayStation-console, maar Monster Hunter World komt ook naar de pc en Xbox One. Dat betekent dat er mogelijk straks een grote groep nieuwe jagers bijkomt. Capcom belooft een volwaardige Monster Hunter-ervaring, maar wel met enkele opvallende verschillen ten opzichte van de voorgaande delen.

Het besluit van Ubisoft om Assassin's Creed een welverdiende pauze te geven heeft de reeks geen windeieren gelegd. De fans krijgen even ademruimte en Ubisoft Montreal grijpt de kans om Assassin's Creed naar een nieuw niveau te tillen. Dat doet de ontwikkelaar dan ook op gepaste wijze door een grote open wereld te introduceren, die bij uitstek geschikt is voor een gewelddadige geschiedenisles. Assassin's Creed Origins gaat dan wel terug in de tijd, tegelijk zet de reeks een flinke stap voorwaarts.

Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet. De naam Harvest Moon doet vele oren wapperen; de uitermate populaire reeks waarin je je innerlijke hobbyboer oproept, heeft vele harten veroverd. Behoorlijk lastig als je dan ineens na het wisselen van uitgever de rechten op de naam verliest. De allernieuwste Harvest Moon-game gaat tegenwoordig door het leven als Story of Seasons: Trio of Towns. Zoals de subtitel doet vermoeden, focust de game zich op meerdere dorpen. Een keuze die verrassend goed uitpakt.

Eerste Vorige