Picture of Jorit de Kruijff

Jorit de Kruijff

Redacteur

Onverslaanbaar met Fifa.

Featured articles

RAM-vereiste pc-versie Call of Duty: Ghosts omlaag bijgesteld

Patch voegt tevens eSports functionaliteiten toe.

Turn 10 doet DLC-plan voor Forza Motorsport 5 uit de doeken

De studio belooft tien nieuwe auto's per maand.

Electronic Arts hint naar mobiele Battlefield-game

'High-end'-titel werkt samen met console- en pc-versies.

Phil Harrison: 'Prestaties Xbox One verbeteren dankzij cloud-technologie'

Microsoft-topman geeft praktische voorbeelden van de voordelen.

In de nieuwste editie van het Engelstalige gamesmagazine MCV laat Microsoft-topman Phil Harrison zijn licht schijnen over de cloud-functionaliteiten van de Xbox One. Volgens Harrison zullen deze prestaties van de Xbox One gedurende de levensduur van de console alsmaar verbeteren.

Vlambeers Nuclear Throne beschikbaar op Steam

Early Acces voor de game die je voorheen kende als Wasteland Kings.

Nederlandse gameontwikkelaar Vlambeer heeft Nuclear Throne uitgebracht op Steam Early Access. De vroegtijdige toegang tot de game kost je 11,99 euro. Na aanschaf krijg je elke week nieuwe versies en kan je dus de ontwikkeling richting de definitieve versie zelf volgen.

FIFA 14 patch deze week beschikbaar voor consoles

Nieuwe patch voor FIFA 14 brengt verbeteringen aan in geplaatste schoten, aanvallende kopballen en hoge steekballen.

EA Sports heeft aangekondigd dat deze week de eerste patch voor FIFA 14 beschikbaar komt voor spelcomputers. Deze ondervangt de klachten die spelers ervoeren in de eerste weken sinds de release.

Firmware-update PS3 vanaf vandaag beschikbaar

Bepaalde functies niet meer exclusief voor Plus-leden.

Sony maakt bekend dat de nieuwe firmware-update voor de PlayStation 3 in de loop van de middag te downloaden is. Deze brengt de software van de console naar versie 4.50 en voegt enkele nieuwe mogelijkheden toe die vooralsnog alleen beschikbaar waren voor gamers met een Playstation Plus-abonnement.

Remake The Chaos Engine nu beschikbaar

Amiga-glorie herleeft op downloadwinkels.

De remake van de Amiga-klassieker The Chaos Engine is nu te downloaden via Steam, Get Games en Good Old Games. Het spel is in een nieuwe jasje gestoken door Mastertronic en Abstraction Games, bekend van de recente Hotline Miami-port voor Vita en Playstation 3.

Nintendo: focus ligt op hoge kwaliteit

Nintendo-baas Reggie Fils-Aime is van mening dat kwalitatief goede games de doorslag geven in de 'console oorlog.'

In een interview met IGN geeft Nintendo-topman Reggie Fils-Aime aan dat het de strategie van het bedrijf is om kwalitatief hoogstaande games te maken.

Gerucht: Titanfall mogelijk toch voor Sony

In het kantoor van Respawn is een PlayStation 4 gespot.

Titanfall is vooralsnog enkel aangekondigd voor de Xbox 360, Xbox One en pc, maar wellicht komt daar in de toekomst verandering in. Op het kantoor van ontwikkelaar Respawn Entertainment is een apparaat gespot dat verdacht veel lijkt op een spelcomputer van Sony.

War Thunder exclusief voor PlayStation 4

Xbox One heeft te weinig rekenkracht, aldus de ontwikkelaar.

Gaijin Entertainment houdt zijn free-to-play MMO-game War Thunder exclusief voor de PlayStation 4 en heeft dus geen plannen voor een Xbox One-versie. Volgens de studio is de Xbox One er niet krachtig genoeg voor. Dat zegt Gaijin in een interview met Edge.

Muramasa wordt opnieuw geboren

Deze herfst is de game te downloaden via het Playstation Network.

Ontwikkelaar Aksys Games heeft aangekondigd dat Muramasa: Rebirth over enkele maanden naar het Europese continent komt. De remake van Muramasa: The Demon Blade zal rond de herfst in de virtuele winkelrekken van de PlayStation Store liggen. Eigenaars van een PS Vita kunnen de hack-and-slash titel dan downloaden.

Bijna 50 miljard apps gedownload uit de App Store

Wie de 50.000.000.000ste downloadt, wint $10.000.

Apple kondigde vandaag aan dat de grens 50 miljard downloads uit de App Store binnenkort wordt doorbroken. 50 miljard! Dat betekent dat elke persoon op aarde gemiddelde drie apps uit de App Store heeft gedownload!