Picture of Timothy Ryckmans

Timothy Ryckmans

Redacteur

Reus review

Op lemen voeten.

Onmogelijk gespierde patsers, goddelijke entiteiten, antropomorfe knuffelbeesten, vraatzuchtige gele schijven en zelfs een simpel tennisracket: doorheen omvangrijke gamercarrières kropen gamers in de huid van de meest onwaarschijnlijke hoofdpersonages, maar zelden bestuurden ze een hemellichaam. Met de absolute macht over Moeder Natuur komt een reusachtige verantwoordelijkheid. Een harde waarheid die deze indiegame maar al te graag doet gelden, want meer dan eens voel je je een overwerkte mama.

Rome 2: Total War verschijnt op 3 september

Gratis Griekse facties voor pre-orders

De Japanse uitgever Sega heeft vandaag de lanceerdatum voor het strategiespel Rome 2: Total War geprikt. Vanaf 3 september kunnen klassieke commandanten komen, zien en overwinnen of verdelen en heersen in de wereld van de Oudheid.

Camelot Unchained bereikt Kickstarterdoelwit

2.000.000 dollar voor contra-revolutionaire MMORPG.

Negentien uur voor de deadline heeft de player-versus-player-centrische MMORPG Camelot Unchained zijn Kickstarterdoelwit van twee miljoen dollar behaald. Na een trage start leek het project niet gefinancierd te geraken, maar in de laatste rechte lijn naar de finish konden de ontwikkelaars via dagelijkse updates het publiek toch nog overtuigen.

XCOM duikt op als The Bureau: XCOM Declassified

Van first- naar third-person shooter.

Drie jaar na de officiële onthulling kondigt 2K Games XCOM-FPS (first-person shooter) opnieuw aan als de derdepersoons tactische shooter The Bureau: XCOM Declassified. Nadat de website van de voormalige FPS eerder deze maand op mysterieuze wijze van het net verdween, keert de verloren zoon terug in een nieuw jasje.