Picture of Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Featured articles

Days Gone is een open-world survival game die door Sony first-party studio Sony Bend wordt ontwikkeld. Met een horde geďnfecteerden achter je broek aan probeer je te overleven in een wereld vol geweld en gruwel. Je speelt als Deacon St. John en moet als rebelse biker in een post-apocalyptische wereld zien te overleven.

De Sims 4 cheats - Codes voor alle uitbreidingen

Sims 4 cheats (geld, vaardigheden, enz.) en codes voor alle Sims 4 uitbreidingen: Aan het Werk, Uit Eten en Vampieren.

Hier vind je alle De Sims 4 cheats die je nodig hebt om bijvoorbeeld meer geld te krijgen of het humeur en de vaardigheden van je Sims te verbeteren. Sinds de oorspronkelijke De Sims 4 release zijn er natuurlijk heel wat uitbreidingen verschenen, dus de De Sims 4 cheats voor alle uitbreidingen vind je hier ook terug.

Luister, ik begrijp dat de Angelsaksen zichzelf als de legitieme eigenaars van dit land zien, maar ze hebben zelf om deze invasie gevraagd. In het openbaar verachten ze ons, Vikingen, maar achter gesloten deuren profiteren ze maar al te graag van onze nobele slavenhandel. De schepen liggen klaar, het is tijd om Britannia voor eens en voor altijd van de Angelsaksische decadentie te bevrijden. Oh en schoonbroer, waag het niet om een opstand te starten terwijl ik weg ben.

FIFA 18 Ultimate Team - Speler lenen, contract verlengen en aanpassen

Zo behandel je de individuele talenten in je team.

Je wilt ten alle kosten een bepaalde speler in je team, maar hij past niet goed in het geheel van FIFA 18 Ultimate Team? Geen probleem, want je kunt namelijk die posities van de spelers aanpassen. Bovendien kun je FUT 18 contracten verlengen en in FUT 18 spelers lenen. In deze gids leggen we uit hoe deze features werken.

FIFA 18 Ultimate Team Teamgeeststijlen of FUT 18 Chemistry Styles zijn een goede manier om je individuele player ratings in FIFA 18 Ultimate Team te verhogen, maar die door beginners vaak over het hoofd wordt gezien. Deze Chemistry Styles geven je een stat boost bij een hoge Teamgeest en je kiest ze zelf voor elke speler.

Eerste Vorige