Picture of Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Featured articles

De Sims 4 cheats - Codes voor alle uitbreidingen

Sims 4 cheats (geld, vaardigheden, enz.) en codes voor alle Sims 4 uitbreidingen: Aan het Werk, Uit Eten en Vampieren.

Hier vind je alle De Sims 4 cheats die je nodig hebt om bijvoorbeeld meer geld te krijgen of het humeur en de vaardigheden van je Sims te verbeteren. Sinds de oorspronkelijke De Sims 4 release zijn er natuurlijk heel wat uitbreidingen verschenen, dus de De Sims 4 cheats voor alle uitbreidingen vind je hier ook terug.

Luister, ik begrijp dat de Angelsaksen zichzelf als de legitieme eigenaars van dit land zien, maar ze hebben zelf om deze invasie gevraagd. In het openbaar verachten ze ons, Vikingen, maar achter gesloten deuren profiteren ze maar al te graag van onze nobele slavenhandel. De schepen liggen klaar, het is tijd om Britannia voor eens en voor altijd van de Angelsaksische decadentie te bevrijden. Oh en schoonbroer, waag het niet om een opstand te starten terwijl ik weg ben.

Eerste Vorige