Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Atlus updatet streaming-richtlijnen voor Persona 5

De Phantom Thieves zijn los.

Atlus laat weten dat er nu meer van Persona 5 gestreamt mag worden.

Bij de lancering van de game mochten spelers niet verder streamen dan 7 juli, een datum in de game. Deed je dit toch, riskeerde je een copyrightschending op je Twitch of Youtubekanaal. Veel streamers hebben Atlus verzocht dit verbod op te heffen.

Atlus heeft het verzoek ingewilligd. Het is nu toegestaan om tot en met 19 november te streamen, vlak voor een groot plotelement in de game. Hiervoor heb je echter wel extra hardware nodig, want de stream-mogelijkheden van de PlayStation 4 zijn nog altijd geblokkeerd.

"We bieden onze excuses aan voor diegene die onze vorige richtlijnen als bedreigend ervaren. [...] Het was nooit onze intentie om met copyrightclaims te dreigen, maar we hebben duidelijk de verkeerde intonatie gebruikt in onze boodschap", aldus Atlus.

Op de site lees je de Persona 5 review van Sander.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties