Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Atlus onthult Shin Megami Tensei 5

UPDATE: komt ook naar het Westen.

UPDATE:Atlus bevestigt middels een nieuwe trailer dat Shin Megami Tensei 5 ook naar het Westen komt. De Nintendo Switch-game heeft nog geen officiële releasedatum.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Atlus heeft Shin Megami Tensei 5 onthuld. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Atlus heeft eerder dit jaar al laten weten dat de studio aan een Nintendo Switch-game werkt. Het bedrijf heeft nu officieel laten weten dat die game Shin Megami Tensei 5 is. In een eerste korte trailer is enkel kort een stedelijke setting te zien. Verdere informatie ontbreekt nog.

De Shin Megami-tensei-games zijn een reeks post-apocalyptische RPG's. De serie bestaat dit jaar precies 25 jaar. De reeks heeft door de jaren heen meerdere spin-offs gekregen, waaronder de Persona-games. Atlus heeft onlangs ook de gratis game SMT: Synchronicity Prologue uitgebracht voor de pc.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties