Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ataribox prijs en release officieel onthuld

Houten we van.

Atari heeft de prijs en releasedatum van de Ataribox onthuld. De console lanceert in de lente van 2018 en kost tussen de 249 en 299 dollar.

De Ataribox draait op Linux en maakt gebruik van een AMD-processor en een Radeon-videokaart. Atari onthulde eerder dit jaar al het uiterlijk van de Ataribox. De console heeft vier USB-poorten, een HDMI-poort, een ethernetpoort en een SD-sleuf.

De console bevat ook een aantal van tevoren geïnstalleerde Atari-games. Het is nog onbekend om welke games het gaat. Daarnaast is het mogelijk om ook andere games op de Ataribox te installeren en spelen.

Je kunt de Ataribox vanaf de herfst van 2017 bestellen via een Indigogo-campagne. Volgens Atari is de campagne 'een uitgelezen kans om vroeg toegang te krijgen tot de Ataribox'. De startdatum van de campagne is nog onbekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties