Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Asus ROG stelt ROG Phone 7 voor

Beschikbaar in een gewone en Ultimate-uitvoering

Asus ROG heeft tijdens het For Those Who Dare-lanceringsevenement de ROG Phone 7 voorgesteld. Dit nieuwe mobiele apparaat is vanaf nu te pre-orderen in twee gewone versies en een Ultimate-uitvoering die respectievelijk 999, 1199 en 1399 euro kosten.

De verschillende modellen beschikken over 12 GB RAM en 256GB geheugen of 16 GB RAM en 512 GB aan opslagruimte. Daarnaast gebruikt de Asus ROG het Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, ROG-turning en het GameCool 7-koelsysteem. Daardoor voert het apparaat 168 % meer warmte af. Volgens Asus kun je daardoor langer op volle snelheid gamen.

In vergelijking met eerdere ROG Phone-smartphones is het volume van de ROG Phone 7 met 50% verhoogd en zorgt de AeroActive Cooler 7 met ingebouwde subwoofer voor 2.1-kanaalsgeluid.

Verder bevat de smartphone een 165Hz Samsung AMOLED-beeldscherm met een verdubbelde piekhelderheid, door AI gegenereerde ingame-notificaties en aanpasbare AirTrigger haptic buttons.

Wie gaat voor de ROG Phone 7 Ultimate krijgt aan de achterzijde toegang tot het ROG Vision matrix-beeldscherm en kan het GameCool 7-koelsysteem versterken met het AeroActive Cooler 7-accessoire.

Wie graag meer wil weten over hardware van Asus en andere fabrikanten, klikt best eens door naar de ASUS ROG Zephyrus M16 (2023) review, de Razer Hammerhead HyperSpeed Wireless (PlayStation 5) review en de Philips Evnia 34M2C7600MV review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties