Skip to main content

ASUS en IKEA brengen koffiemokhouders en muismatten voor gamers uit

Voorlopig enkel in China.

De nieuwe LÅNESPELARE-serie van IKEA is vanaf nu beschikbaar in China. Die serie werd vorig jaar aangekondigd en is het resultaat van een samenwerking met ASUS Republic of Gamers. LÅNESPELARE bevat verschillende artikels die specifiek op gamers zijn gericht. Vanaf oktober 2021 zijn die artikels ook buiten China beschikbaar, al is het nog onduidelijk of ze vanaf dan ook bij ons in de winkel liggen.

In de LÅNESPELARE-serie vind je onder andere een muismat, koptelefoonhouder en neksteun. Het meest opvallende artikel is ongetwijfeld een koffiemokhouder voor gamers. Die klem je vast op je bureau om te vermijden dat je door een wilde beweging koffie op je toetstenbord morst.

De volledige LÅNESPELARE-serie vind je terug op de website van IKEA. Daar zijn voorlopig enkel de prijzen in Chinese Yuan terug te vinden. Die kunnen wel een eerste indicatie geven van hoeveel de artikels bij ons zullen kosten. Zo betaal je voor de koffiemokhouder 49 Yuan, omgerekend zo'n 6,3 euro.

Het is niet de eerste keer dat IKEA zich op gamers richt. Vorige maand plaatste IKEA nog kartonnen modellen van de PS5 en Xbox Series X in zijn winkels zodat klanten gemakkelijk hun nieuwe tv-meubel kunnen opmeten.

Read this next