Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assetto Corsa Competizione release bevestigd

Snelheidsduivel.

De Assetto Corsa Competizione console review valt sinds kort hier te lezen.

Assetto Corsa Competizione lanceert 12 september via Steam Early Acces. Competizione is het vervolg van ontwikkelaar Kunos Simulazioni op het oorspronkelijke Assetto Corsa uit 2014.

De Early Access-versie van Assetto Corsa Competizione lanceert met weinig features. Enkel de Lamborghini Huracan GT3 en het circuit Nürburgring zijn vanaf de lancering beschikbaar. Ontwikkelaar Kunos Simulazioni is van plan om maandelijks nieuwe content aan de game toe te voegen.

De multiplayermodus bevat een rating-systeem die op het systeem in iRacing en Gran Turismo Sport lijkt. De officiële lancering van Assetto Corsa Competizione vindt plaats in het eerste kwartaal van 2019.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties