Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC uitgesteld

Tijdelijk inreisverbod.

De release van de eerste grote Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Wrath of the Druids wordt verschoven naar 13 mei. Dat maakt Ubisoft bekend via Twitter. Normaal gezien zou de DLC op 29 april uitkomen.

Ubisoft stelt Wrath of the Druids uit omdat er meer tijd nodig is om een verfijnde ervaring te bieden. Verder laat het bedrijf weten aan een transparant artikel te werken met meer informatie over het ontwikkelingsproces. ten slotte bedankt het bedrijf de fans voor hun geduld.

Naast nieuws over het uitstel van de eerste grote Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding bevat de tweet ook een kort filmpje waarin je een voorproefje krijgt van het Ierland ten tijde van de Vikingen.

Wie graag meer wil weten over bovenstaande games leest best eens Marcel zijn Assassin's Creed Valhalla review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties