Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla vanaf nu te spelen in de outfit van Altaïr

Ubisoft trakteert.

De nieuwste Assassin's Creed Valhalla update bevat nog een kleine verrassing. Alle spelers krijgen immers een gratis Godly Pack. Dat pakket bevat naast enkele cosmetische items van het Yuletide evenement en 300 Opals immers ook de outfit van Altaïr, het hoofdpersonage uit de eerste Assassin's Creed.

De outfit van Altaïr is louter cosmetisch, je kunt de gear dus niet upgraden. het is uiteraard wel een mooie attentie voor de fans van het eerste uur. Assassin's Creed Valhalla bevat immers al heel wat knipogen en verwijzingen naar de eerste game in de reeks.

De nieuwe Assassin's Creed Valhalla update heeft overigens nog heel wat meer nieuwe content toegevoegd. Zo kun je aan de slag met transmogrification en een aantal nieuwe skills. Voor meer info over de basisgame lees je best onze Assassin's Creed Valhalla review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties