Skip to main content

Assassin's Creed Valhalla update voegt transmog en nieuwe skills toe

Mog-t het wat meer zijn?

Assassin's Creed Valhalla krijgt een gratis update die nieuwe skills, transmogrification en cameraopties toevoegt. Het aankomende paasfestival wordt ook voorbereid.

De toevoeging van transmogrification (ook wel afgekort tot 'transmog') zorgt ervoor dat je het uiterlijk van gear kunt veranderen terwijl de stats hetzelfde blijven. De feature werd geïntroduceerd in Odyssey, maar hier werkt het ietsje anders. Je moet namelijk in Ravensthorpe je smid Gunnar opzoeken en een betaling van 50 Silver uitvoeren voor elk item dat je via transmog wilt bewerken.

Bekijk op YouTube

De drie nieuwe skills in de update zijn Fearless Leaper (doet schade aan een groot gebied en zorgt dat er geen limiet maar staat op de hoogte vanaf waar je bovenaf kunt aanvallen), Raven's Loot (je krijgt loot van vijanden die je vanop afstand uitschakelt) en Loot Food (je hebt meer kans om etenswaren te looten van lijken).

Je krijgt bij de update ook een nieuwe optie in het optiemenu: 'Close Camera'. Hiermee kun je de camera tijdens het verkennen van de open wereld dichter bij Eivor houden. Tijdens combat zoomt de camera dan weer wat verder uit.

Bekijk op YouTube

De update bereidt Valhalla ook voor op het Ostara Festival. Om Pasen te vieren zal je dorp Ravensthorpe een unieke look krijgen en enkele nieuwe zij-activiteiten zoals zoeken naar paaseitjes. Het festival loopt van 18 maart tot 8 april.

In de notities bij de update staan tot slot er ook talloze kleine verbeteringen voor de stabiliteit en reparaties aan bugs. Een interessante vermelding is dat er vanaf nu meer katten te vinden zijn in de gamewereld.

De nieuwe update zorgt dat Valhalla officieel status 1.2.0 krijgt. De update lanceert normaal gezien in de loop van de dag op 16 maart.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Read this next