Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla update introduceert River Raids mode

En ook nieuwe skills en abilities!

Update 1.1.2 voor Assassin's Creed Valhalla is vanaf vandaag beschikbaar. Naast enkele nieuwe skills en abilities introduceert de update vooral een nieuwe River Raids mode. Die is volgens Ubisoft 'zeer herspeelbaar' en laat je drie nieuwe mappen in Engeland verkennen.

Hoe de modus precies werkt, is nog onduidelijk. In elk geval kun je samen met je crew opnieuw tal van settlements raiden. Ubisoft raadt spelers ook aan om eerst een Jomsviking Hall te bouwen om meer vikingen te recruteren. De update is gratis beschikbaar voor iedereen.

Voorzie wel voldoende hardeschijfruimte voor de nieuwe patch. Afhankelijk van het platform is die immers tussen de 10 en 20 gigabyte groot.

De update introduceert ook drie nieuwe abilities. De Berserker Trap kun je aan een pijl bevestigen en verspreidt een hallucinogeen poeder als er iemand in de buurt komt. Met Battle Cry wordt je dan weer sterker en onderbreek je de aanval van je vijanden. Shoulder Bash laat je ten slotte vijanden en objecten achteruit duwen.

Ook op het vlak van skills krijg je nieuwe mogelijkheden. Met Assassin Carry pik je het het lichaam van je slachtoffer meteen op nadat je hem hebt neergestoken. Arrow Looter verhoogt de kans dat vijandige boogschutters pijlen achterlaten, terwijl je dankzij Fight Ready een gevecht altijd begint met een volle adrenaline-slot

Wil je meer weten over de game? Check dan zeker onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. In Marcels Assassin's Creed Valhalla review ontdek je wat wij van de game vonden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties