Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed: Valhalla - Treasure Hoard map locaties lijst per regio

Een lijst van alle Treasure Hoard map locaties en clues.

Treasure Hoards zijn een reeks clues of aanwijzingen die verborgen zijn in England en Norway die Eivor gidsen naar unieke collectables in Assassin's Creed Valhalla.

Deze komen in verschillende vormen, zoals schetsen en raadsels. Zo geven ze hints naar waar je je beloning kan vinden.

Deze puzzels oplossen vereisten twee dingen: de clues vinden en ze vervolgens oplossen. Treasure Hoards vinden geven als beloning vooral speciale customisation opties voor Eivor's longship, die je kan aanpassen in de shipyard in Ravensthorpe. Treasure Hordes vinden geeft je dus speciale opties voor Eivor's longship en tattoos.

Deze pagina geeft een overzicht van de Treasure Hoard map locaties verspreid over de verschillende regio's van de game.

Op deze pagina:

Een blik op wat er nog komen zal in Assassin's Creed: Valhalla na de release.Bekijk op YouTube

Rygjafylke Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in Rygjafylke in Assassin's Creed Valhalla:

Waar is de Rygjafylke treasure hoard clue

Deze clue kan je vinden in Kjotve's fortress. Dit gebied ligt in het verre oosten van Rygjafykle. Het is mogelijk niet toegankelijk voordat je de vroege missie A Cruel Destiny doet. Ze ligt op een tafel in een hut in het westen van het dorp, bij de kust.

Hoe de Rygjafylke treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een brief die gaat als volgt:

"Hunters of silver-glory! East of Alrekstad, the hoard will look upon you from Torghatten Rock's eye. Engage its gaze and reap this reward."

Alrekstad is een dorp in Hordafylke, de provincie in het noorden van Rygjafylke. Er zit echter een fout in de clue. Torghatten Rock is namelijk best ver van het westen van Alrekstad, op het volgende grote eiland. Deze rots is gemarkeerd als een mystery locatie dicht bij het syncronisatiepunt.

Eenmaal daar gearriveerd vind je een grote natuurlijke tunnel met veel schatkisten. De treasure hoard zelf ligt in het oostelijke eind.

In de schatkist zit de Snakebite Scheme (Sail), wat een design is dat je kan toepassen op je longship.

Grantebridgescire Treasure Hoard locatie

Hier is alles wat je moet weten over de treasure hoard in Grantebridgescire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Grantebridgescire treasure hoard clue vinden

De clue voor Grantebridgescire's treasure hoard is in Besuncen Tor. Deze ligt in het noordwestelijke gedeelte van Grantebridgescire. Bovenaan de toren in het water staat er een standbeeld die de clue vast heeft.

Hoe de Grantebridgescire treasure hoard clue oplossen

De clue is een brief die zegt:

"Dearest Hilda, Pagan devils have struck the heart of Grantebridgescire. Luckily, your brother saw them on the Great Ouse before their hoard besieged the city walls of Grantebridge. I'm old so I cannot stray too far from our fishing hut near the town's southern gate. I will hide our riches in the well behind the house, at the foot of the bent tree. Do not worry, I may be clumsy, but I can still operate a well! Your father, Echbert."

Zoals beloofd is de hut vrij dicht bij de poort van Grantebridge, dicht bij het fast travel punt aan de rivier. Deze put is achteraan het huis en wordt bedekt door breekbaar hout. Sla ertegen met je bijl en klim omlaag.

Binnen ontdek je dat de "onhandige" Echbert een ongelukkige val heeft gemaakt. Maar belangrijker is dat je wat obsidian points kan vinden en de schat, die de Snakebite Scheme (hull) is. Dit design kan je toepassen op je longship in de shipyard van je settlement.

Ledecestrescire Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in Ledecestrescire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Ledecestrescire treasure hoard clue vinden

De clue voor Ledecestrescire's treasure hoard is in Venonis, ten westen van Eivors thuisbasis Ravensthorpe. Gebruik Synin om de toegang te vinden van de ondergrondse locatie hier. Die dat je nodig hebt is de meest zuidelijke, bij de rivier met de visser.

Ga naar binnen, draai naar rechts en vernietig de kratten met je bijl om een opening te vinden. Zo kom je in een kamer met een graf waar de clue op ligt.

Hoe de Ledecestrescire treasure hoard oplossen

Deze clue is een schets:

Rechtsboven de schets is ook een stuk tekst die leest:

"I am calling a cease to my search. There is no treasure here. I must have searched every inch of this grotto top to bottom. Someone removed it ages ago, I'm certain of it. Maybe I will return and have a look with a sober eye next time, but I doubt it will make much difference."

Gelukkig voor ons is deze schattenjager verkeerd. De schat ligt op het eiland in Ledecestrecire ten noordwesten van Ravensthorpe. Deze ligt halfweg Venonis en Tamworth Fortress, richting de westelijke kust. Als je goed op de map kijkt, zie je een stuk rots die sterk lijkt op de schets.

Als je de rots benaderd uit het oosten dan zal je de piek al snel zien met een houten marker en een rood lintje.

De plaats waar je moet zijn ligt beneden, links van de marker. Er zijn twee grote rotsen en twee bomen. Als je erdoor passeert zal je de gloed zien van een schatkist. Ze ligt achter een boom met rode bladeren. De schatkist is niet zichtbaar met Odin's sight of je raaf, dus kijk goed op de grond.

In deze schatkist zit de Snakebite Scheme (Shield), een design dat je kan toepassen op je longship.

East Anglia Treasure Hoard locatie

Hier is alles wat je moet weten over de treasure hoard in East Anglia in Assassin's Creed Valhalla:

Waar de East Anglia treasure hoard clue vinden

Deze clue kan je vinden in het zuiden van East Anglia, bij het synchronisatiepunt van Edmund's Hope, net ten oosten van Beodoricsworth.

Het synchronisatiepunt is een grote kerktoren. De binnenkant van de kerk is uitgebrand en er liggen lijken. Je vindt er ook een gevaarlijke non, maar zij is niet nodig om de treasure hoard clue te vinden. Zoek echter wel naar de ladder tegen het plafond en schiet deze naar beneden met een pijl.

Na de ladder te beklimmen, zal je een briefje vinden met deze tekst:

"I made a Saxon beg for the sweet gift of death for this knowledge. There is a great treasure hidden near the church. The way is shut, but I have the key. Tell the jarl I will return with the greatest spoils."

De sleutel ligt ernaast. Neem deze naar de kleinere kapel in het oosten van het huidige punt. De clue ligt op de tafel daar.

Hoe de East Anglia treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

In het noordoosten van East Anglia moet je zoeken naar een klein eiland, een beetje van de kust af en bij een rond meer (ronder dan de schets je zou doen geloven).

In het midden van het meer is een eiland met agressieve everzwijnen. Na deze te doden kan je gemakkelijk de schatkist bereiken in het midden van de drie standbeelden.

In de schatkist zit de Snakebite Scheme (Tailpiece), een design voor je longship.

Oxenefordscire Treasure Hoard locatie

Hieronder vind je alles wat je moet weten over de Oxenefordscire treasure hoard in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Oxenefordscire treasure hoard clue vinden

Om dit raadsel te bereiken moet je starten in het dorp Eaton Barn, ten zuiden van de marker die de clue aangeeft.

In de klif aan de noordelijke grens is een muur die je kan opblazen. Ga hierdoor en ga de grote kamer in. In de hoek linksachter zijn schappen die je kan verplaatsen. Schuif ze opzij om een kamer in te komen waar de clue wacht op een platform.

Hoe de Oxenefordscire treasure hoard clue oplossen

De clue zegt:

"In the southern heaths of Oxenefordscire, there is a vast pasture. The livestock act as my protector. They hum and haw away the evil demons. Find the peculiar tree casting its shadow on a small ruin. You can find me where the waters used to run. The lost shimmer of its wavelets still shines within me."

De velden waarover geschreven wordt liggen ten zuidwesten van Oxenefordscire. Het is waarschijnlijk gemakkelijker om de boom en de ruïne te vinden vanuit de licht met Synin. De boom is de grootste en breedste in het gebied, en de ruïne is een rechthoekig gebouw in de hoek van twee muren, met een kleine geelbruine doek over.

Tussen de boom en de ruïne is een waterput. Dit is waar vroeger water liep. Breek het hout en daal af om de schatkist te vinden.

In de schatkist zit de Snakebite Scheme (Figurehead), een design dat je kan toepassen op je longship.

Sciropescire Treasure Hoard locatie

Hier is alles wat je moet weten over de treasure hoard in Sciropescire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Sciropescire treasure hoard clue vinden

Deze clue ligt onder het synchronisatiepunt in het centrum van Sciropescire genaamd Hill Gate Remnants.

Ten westen van de toren is een deur. Ga binnen en kijk naar het net vol hout dat ophangt. Schiet deze neer en er komt een gat in de vloer. Laat je zakken en ga door het gat in de muur rechts. Deze kamer is erg donker maar de clue ligt op de tafel bij de verste muur.

Hoe de Sciropescire treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets genaamd Sciropsescire Caustow Castle Hoard Map:

Op de kaart zie je twee meren bij Caustow Castle. De schatkist ligt in het grotere meer in het noorden. Wanneer je de locatie bereikt neem je gewoon een paar stappen van de hoek van de pier om de schatkist te vinden.

In de schatkist vind je Vidarr Scheme (Head). Dit is een tattoo die je op Eivor kan zetten.

Cent Treasure Hoard locatie

Zo kan je Cent's treasure hoard vinden in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Cent treasure hoard clue vinden

Deze treasure hoard clue is bij Dover Pharos, op de zuidelijke kust van de map, ten westen van Dover Cliffs en Dover Fortress.

Klim simpelweg naar de top van de toren om de clue te vinden. Ontwijk de slangen als je langs binnen gaat. Hier zijn ook twee broers. Als je één ervan helpt, dan zullen ze praten over de schatkist die verborgen is bij de grote slang.

Hoe de Cent treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets, die de grote slang toont die je ook op de in-game map kan zien ten westen van Cent:

Ga naar de slang - het is wat moeilijk te zien op de grond, maar hij bestaat uit witte gebieden zonder gras. De schatkist ligt in een rots in de buurt van zijn 'oog', bij de noordelijke kant. Kijk wel uit voor de echte slangen!

Deze schatkist bevat het Speki Symbol Scheme (Back). Deze tattoo kan Eivor laten zetten bij de tattoo artist in Raventhorpe.

Suthsexe Crawlie Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard locatie in Suthsexe Crawlie vinden in Assassin's Creed Valhalla:

Waar is de Suthsexe Crawlie treasure hoard clue locatie

Deze clue is in het stadje Crawleah, tegen het zuiden van Suthsexe.

De clue kan gevonden worden in het warenhuis in het zuiden van de stad. Dit gebied vereist wel wat stealth en er zijn redelijk wat vijanden. De achterdeur is ook versperd, dus je moet ofwel sneaken ofwel je een weg vechten langs de voorkant. Als je eenmaal binnen bent ligt de clue op de tafel rechts van de deur.

Hoe de Suthsexe Crawlie treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

De locatie ligt ten zuiden van Crawleah. Op de map ziet het eruit als een groot meer.

Deze schatkist vind je op het kleine eiland in het bovenste gedeelte van de waterval, tegen de zuidelijke zijde.

Deze schatkist bevat het Huginn Call Scheme (Back). Dit is een tattoo die Eivor kan laten zetten door de tattoo artist in Raventhorpe.

Essexe Treasure Hoard locatie

Hier is alles wat je moet weten over de treasure hoard die te vinden is in Essexe in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Essexe treasure hoard clue vinden

Dit boek kan je vinden in de kerk in het noordwesten van Colcester, de grote stad in het centrum van Essexe. Je zal vaak in Colcester komen tijdens de Essexe arc van de verhaallijn.

Ga naar de kerk vanuit het oosten en je zal een boekenkast zien die je kan wegschuiven. Deze blokkeert een raam. Schiet door het raam en je zal de sleutel vinden.

Ga vervolgens door de kerk en open de deur.

In de toren schuif je eerst de schappen naar achter, en klim je erop om de eerste ladder te bereiken. Schiet vervolgens de tweede ladder neer en klim erop om de top van de toren te bereiken. De clue ligt bij het raam.

Hoe de Essexe treasure hoard clue oplossen

Deze treasure hoard clue beschrijft het volgende:

"To the south of Essexe, your eyes must train themselves away from the tower built by Roman giants, through the green fur of nature, a sacred marking made by three skins of trees in a circle of plants."

Deze locatie bevindt zich op de oever van de Thames-rivier, halfweg Epinga Forest en Wulfaswic. Zoek een cirkel van paarse bloemen ten oosten van de kapotte toren waarover gesproken wordt in de clue. De schatkist ligt erin.

Deze schatkist bevat het Huginn Call Scheme (Arms). Deze tattoo kan Eivor laten zetten bij de tattoo artist in Raventhorpe.

Lincolnscire Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in Lincolnscire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar kan je de Lincolnscire treasure hoard clue vinden

Deze clue is in Whisby, een klein verlaten dorp aan de oostelijke oever van een meer bij het centrum van Lincolnscire.

Dit gebied is niet gemarkeerd als restricted maar toch zijn er aardig wat vijandige bewakers dus wees voorzichtig.

Je zal de sleutel moeten oprapen van de boot in het meer, end an de deur openen naar de grootste hut in het dorp. De clue zal op de tafel links liggen. Rechts staat er ook een andere schatkist.

Hoe de Lincolnscire treasure hoard clue oplossen

Op deze clue staat:

"To the east of Lincolnscire, in Skegi's Beard, there lies a stretch of coast detached by the angry sea. From my guard tower wherein lies my dearest of properties, I watch over this land, guarding against the invasion of the barbarians who never cease. This hoard possesses the last relics of the Kingdom of Lindsey, and I forever shall defend it. Aellen of Mercia."

Skegi's Beard ligt bij het midden van de oostelijke kust van Lincolnshire - op de map ziet het eruit als een groot meer.

De treasure hoard ligt bovenop de toren bij de noordoostelijke kust van het meer.

De schatkist bevat het Speki Symbol Scheme (Front). Deze tattoo kan Eivor laten zetten in Raventhorpe.

Jorvik Treasure Hoard locatie

Hier is alles wat je moet weten over de treasure hoard verborgen in Jorvik in Assassin's Creed Valhalla:

Hoe de Jorvik treasure hoard clue vinden

Deze clue is te vinden in Minster, dicht bij het noordelijke synchronisatiepunt in de stad Jorvik.

Om naar binnen te gaan zoek je het open raam aan de zuidelijke zijde, dichtbij de toren. Ga vandaar uit naar de doorgaan aan de andere kant van het altaar om wat schappen te zien die je opzij kan schuiven. Schuif ze aan de kant om de clue te vinden.

Hoe de Jorvik treasure hoard clue oplossen

Deze treasure hoard clue bevat de volgende tekst:

"From the top of Forseti's Rest, you will see a lady standing at the southern boundary of Jorvik, looking at the river day and night. The treasure is protected by her trained eye. She is a blessed one, eternally loyal to the relics of lost saints."

Forseti's Rest is een toren bij de splitsing van de rivier ten zuiden van Jorvik. Daar kan je in het zuiden een standbeeld zien staan. Je kan ook naar de westelijke oever van de rivier gaan voor de splitsing en dan kan je het standbeeld ook gemakkelijk zien.

Klim omhoog naar de kom en neem de schat.

Deze schat is het Huginn Call Scheme (Head). Deze tattoo kan je laten zetten bij de tattoo artist in Ravensthorpe.

Eurvicscire Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in Eurvicscire in Assassin's Creed Valhalla:

Hoe de Eurvicscire treasure hoard clue vinden

Deze clue bevindt zich in de Petuaria ruins, dat is dichtbij waar de Durwent rivier de Humbre rivier ontmoet, een beetje in het zuidoosten van Jorvik.

Om deze clue te vinden, moet je naar de top van de grote vierkante toren klimmen aan de zuidelijke zijde van de ruïnes.

Hoe de Eurvicscire treasure hoard clue vinden

Deze clue is een schets:

Je kan de locatie vinden net ten oosten van de Petuaria ruins op de map.

In het centrum van het gebouw staat water, en daarin zou de clue moten liggen. (Hier ligt ook een Lost Draugr mystery). Het kan echter zijn dat door een bug de schatkist niet verschijnt in de game.

Suthsexe Monk's Lair Treasure Hoard locatie

Hieronder staat hoe je de treasure hoard kan vinden in de Suthsexe Monk's Lair in Assassin's Creed Valhalla:

Waar de Suthsexe Monk's Lair treasure hoard clue vinden

Deze clue kan je vinden in de noordoostelijke hoek van Suthsexe, een beetje ten noorden van het synchronisatiepunt.

De clue ligt in een hut in het bos, gemarkeerd als Monk's Lair.

Deze clue ligt op de tafel rechts van het huis. Links heb je ook een schatkist overigens.

Hoe de Suthsexe Monk's Lair treasure hoard clue oplossen

De clue zegt:

"In the northern and western corner of Suthsexe, under the oldest tree in Chertsey Abbey lies my glory-wealth. A memorial stone is split, as lightning struck this hoard once it was buried there to illuminate it with God's light."

Zoals gezegd in de clue is de abdij een ruïne in de noordwestelijke hoek van Suthexe, niet ver ten noorden van waar je de clue kon vinden.

Het kerkhof ligt in het westen van de abdij. Zoek de grote boom en de kapotte zerk.

In deze schatkist zit het Cross Face Scheme (Head). Dit is een tattoo die je kan laten zetten in Ravensthorpe.

Suthsexe Witch's House Treasure Hoard locatie

Hieronder staat de locatie van het Suthsexe Witch's House treasure hoard in Assassin's Creed Valhalla beschreven:

Waar kan je de Suthsexe Witch's House treasure hoard clue vinden

Het Witch's House ligt ten westen van Guildford, dat ook weer in het westen ligt van Suthesexe.

Achteraan het huis is een kleine opening waar je op kan schieten om deze te openen. Wees echter voorzichtig want er hangt vergif in de lucht. Eivor zal de hele tijd dus damage oplopen. De clue ligt op een tafel bij de verste muur.

Hoe de Suthsexe Witch's house treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

Deze krijten figuur ligt in oostelijk Suthsexe. Het is een beetje moeilijk te vinden op de map als je niet volledig ingezoomd bent. Ze ligt dicht bij een meer en er is hier ook een Fly Agaric mystery te vinden.

De X op de schets staat op de borst in het gebied, maar de schat ligt eigenlijk eerder in de oksel. Pas op voor de wolven hier!

De schat bevat het Huginn Call Scheme (Front). Je kan deze tattoo laten zetten in Raventhorpe.

Glowecestrescire Treasure Hoard locatie

Dit is hoe je de Glowecestrescire treasure hoard in Assassin's Creed Valhalla kan vinden:

Waar kan je de Glowecestrescire treasure hoard clue vinden

Deze map ligt op een locatie genaamd Sabrina's Spring, net ten noordoosten van het middenste synchronisatiepunt in Glowecestrescire.

Het wordt vastgehouden door een standbeeld in een veldje met bloemen.

Hoe de Glowecestrescire treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

Deze locatie heet Maen Ceti, en ligt in het noordwesten van Glowecestrescire. Hier is ook een cairne mystery.

Achter de boom is er een schap dat je kan wegschuiven. Je zal eerst de rots moeten oprapen en weggooien. Daarna kan je het opzij schuiven en de schatkist bereiken.

Deze schat is de Seer Scheme (Hull). Je kan deze tattoo laten zetten in Ravensthorpe.

Wincestre Treasure Hoard locatie

Er zijn twee treasure hoards in Wincestre in Assassin's Creed Valhalla, namelijk de Seminary en de Bishopric:

Waar kan je de Wincestre Seminary treasure hoard clue vinden

Deze clue kan je vinden in Wincestre Seminary, in het zuiden van de stad.

Bij het kerkgebouw, in het zuiden van dat gebied, is er een venster dat naar het oosten uitkijkt. Schiet het kapot met een pijl en ga naar binnen om de clue te vinden.

Hoe de Wincestre Seminary treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

This location is not in Wincestre, but in northern Hamtunscire; it's the horse depicted just to the west of the northern syncronisation point, though rotated. If you look closely at the map, you can follow the horse's tail to a small circle. This is where the treasure is.

In game is het een kleine stenen cirkel met droge grond in de cirkel.

Deze schat is het Seer Scheme (Figurehead). Dit kan je toepassen op je longship.

Waar kan je de Wincestre Bishopric treasure hoard clue vinden

Deze clue kan je vinden in de Wincestre Bishopric, in het oosten van de stad.

Dit is wel een zwaarbewaakt gebied die je meteen aanvallen. Je kan echter al dat gedoe ontwijken door naar rechts te draaien na naar binnen te gaan en naar boven te klimmen. De clue ligt achter een breekbare houten muur.

Hoe de Wincestre Bishopric treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

De schets toont het Isle of Wiht ten zuiden van Hamtunscire.

Deze plek is omsingeld door twee cirkels van witte steen. Het is dus gemakkelijk te zien vanuit de lucht.

Deze schat bevat het Seer Scheme (Shields). Deze decoratie kan je op je longship toepassen in Ravensthorpe.

Lunden Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in de Lunden regio van Assassin's Creed Valhalla:

Waar is de Lunden treasure hoard clue locatie

Deze clue heet dan wel de Lunden treasure hoard, maar in werkelijkheid ligt deze in het dorp Hammeham, in het zuidoosten van Oxenfordescire.

Aan de noordelijke kant van het dorpje ligt een waterput. Breek het hout en laat je erin zakken om de clue te vinden.

Hoe de Lunden treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een schets:

Deze locatie ligt in het noordelijke deel van Oxenfordscire, niet te ver in het zuiden van Saint Albanes Abbey.

Start aan het einde van muur met de dubbele ark en ga naar het noorden van de dichstbijzijnde ruïne. Deze schatkist ligt op de grond binnen.

Deze schat bevat het Speki Symbol Scheme (Head). Deze tattoo kan je laten zetten in Ravensthorpe.

Snotinghamscire Treasure Hoard locatie

Hieronder staat alles wat je moet weten over de treasure hoard locatie in Snothinghamscire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar de Snotinghamscire treasure hoard clue vinden

Deze clue kan je vinden in de Abandoned Library bij het noorden van het gebied, ten noordoosten van Hemthorpe.

Breek het grote breekbare houten gedeelte en ga de trap af. De deur is afgesloten maar breek de potten om een gat te zien in de muur. Kruip erdoor om de clue te vinden.

Hoe de Snotinghamscire treasure hoard clue oplossen

Op deze clue staat:

"My iridescence has moved from the diocese. To the south of Snotinghamscire you can find me. Simply venture into the eye of the forest, Minninglow. Look past the forgotten stone portals and past the top of the hill. You will find me ambushed by a family of trees. There my luster lingers. The voice of saint Eanfleda."

Minninglow staat op de kaart in het verre zuiden van Snotinghamscire, dicht bij Repton net over de grens.

Een beetje ten westen van de map marker is een waterput in het sneeuw. De schat ligt er vlak naast.

De schat bevat het Seer Scheme (Tailpiece). Dit is decoratie voor je longship.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Hamtunscire Treasure Hoard locatie

Hoe de treasure hoard vinden in Hamtunscire in Assassin's Creed Valhalla:

Waar de Hamtunscire treasure hoard clue vinden

Deze clue ligt in Fearnhamme, een dorp aan de oostelijke grens van Hamtunscire.

De clue ligt in het grote gebouw dat gevuld is met stoffen, onder een bakstenen vierkant in de grond. Je kan deze breken met de Incendiary Powder pijlen, of naar het dak klimmen om de lading planken naar beneden te schieten.

Hoe de Hamtunscire treasure hoard clue oplossen

Deze clue is een raadsel die als volgt leest:

"In the south and western corner of Hamtunscire, lost in Wishtman's Wood, I ran from the devil with my riches. Fatigued like a hunting hound, the darkness of the trees sending shivers in my spine, an endless fog clouding my vision, a tree of holy red, placed by the Holy Spirit and marked with the Blood of Christ: here. I paid my divine commissions, I gave my wealth to the ancient reliquary, and the Lord pardoned my fees."

Wishtman's Wood is niet zo ver ten westen van Hamtunscire, net ten noorden van het dorp en het synchronisatiepunt van Wertham.

Als je helemaal inzoomd op de map, zie je twee kleine meren liggen, ten oosten van Dertemor Bandit Camp. Dit is waar de grote witte en rode boom staat. De schatkist ligt aan de voet ervan.

Deze schatkist is het Warrior Tears Scheme. Deze tattoo kan je laten zetten in Ravensthorpe.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties