Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - reindeer-locaties: Waar vind je drie Reindeer Antlers voor de A Mild Hunt quest

Zo krijg je drie sets aan Reindeer Antlers voor de A Mild Hunt quest.

Reindeer Antlers zijn iets waar je waarschijnlijk naar op zoek bent aan het begin van Assassin's Creed: Valhalla, aangezien je de opdracht krijgt om ze te vinden tijdens het A Mild Hunt-wereldevenement dat al vrij vroeg opduikt.

Rendieren zijn echter lastig om op te sporen - er zijn er minder die in de wildernis van Rygjafylke zwerven dan je in eerste instantie zou verwachten - dus hieronder zullen we enkele handige Reindeer Antler-locaties beschrijven om de drie geweien te vinden die je voor de quest nodig hebt.

Op deze pagina:

Als je op zoek bent naar meer dingen om te verzamelen, bekijk dan onze lijst met de Treasure Hoard map.

21 nieuwe details die je niet mag missen in Assassin's Creed: ValhallaBekijk op YouTube

A Mild Hunt-wereldevenement beginnen in Assassin's Creed: Valhalla en de beloningen

Het A Mild Hunt-wereldevenement is vrij vroeg in de game te starten, wanneer je je dorp Fornburg bereikt.

Ga naar de achterkant van het dorp - in het noordoosten - en je zult een vrouw aan de voorkant van een huis zien zitten.

Praat met haar, en ze belooft je wat jachttips te geven als je een taak voor haar voltooit: het verzamelen van drie Reindeer Antlers. Als ze je de opdracht niet geeft, praat dan nog een keer met haar, want de opdracht is vrij vroeg in de game beschikbaar.

Blijkbaar is de opdracht een stuk vervelender dan het lijkt, maar als je weet waar je moet zoeken, is het een stuk eenvoudiger.

Zodra je de opdracht voltooit, krijg je een hint waar je een legendarisch beest kunt vinden om op te jagen: de Great Elk, die te vinden is in de bergen tussen Fornburg en Stavenger.

Reindeer Antler-locaties uitgelegd - zo krijg je drie Reindeer Antlers

Je krijgt Reindeer Antlers door, je hebt het vast al geraden, op rendieren te jagen - alleen is er een addertje onder het gras, namelijk dat niet alle rendieren een gewei laten vallen als je ze loot. Dat betekent dat als je pech hebt, meer moet jagen dan slechts drie.

Hier zijn een aantal betrouwbare locaties waar je rendieren kunt vinden om op te jagen. Onthoud dat het natuurlijk alleen de moeite waard is om op degenen met een gewei te jagen. De vrouwtjes, zonder gewei, worden gewoon gezien als hert en zullen dus geen set laten vallen - omdat ze die natuurlijk niet hebben.

Reindeer-locaties - waar je op rendieren voor geweien jaagt in Rygjaflke

Er zijn twee locaties in de buurt van Valka's Hut, waar je vroeg in de verhaallijn naartoe moet en je dus gemakkelijk kunt bereiken door de weg langs de kustlijn vanaf Fornburg te volgen.

De eerste locatie is ten westen van de hut, tussen de bomen. We hebben namelijk hier een rendier gevonden.

De tweede locatie is iets meer naar het oosten, een kleine heuvel af naar een andere open plek met een kleine groep bomen. We vonden hier nog een eenzaam rendier, tussen enkele vrouwelijke herten.

Een andere locatie is ten zuiden van het meer waar je Bil's Comb vindt voor het Comb of Champions-wereldevenement. Als je vanuit Fornburg naar het noordoosten gaat, is het dichtbij een meer met watervallen.

Een andere goede locatie is pal ten oosten van Fornburg, als je een beetje klimt om bij een bos boven de eerste paar kliffen te komen. We hebben daar een aantal gevonden, maar irritant genoeg rennen ze van de rand van de map af als je ze afschrikt. Zodoende kun je ze dus niet bereiken om het gewei te pakken.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Tips voor het vinden en jagen op rendieren

Tot slot zijn hier nog een aantal eenvoudige tips om in gedachten te houden:

  • Rendieren kun je vinden en volgen door je raaf te gebruiken. Druk op Omhoog op de D-pad en houd vervolgens de linker trigger ingedrukt. Kijk rond voor Leather-symbolen, en de kans is groot dat het rendieren zijn. Of het zijn wolven, of een ijsbeer, dus pas op!
  • Rendieren schrikken vrij gemakkelijk - het kan dus lastig zijn als ze wegrennen, dus hurk en kruip langzaam hun kant op, en zorg dat je een goed schot met je boog krijgt. Als je mist of er dichtbij rent, rennen ze weg, hoewel je ze nog steeds kunt volgen als je ze tagt met je raaf.
  • Nogmaals, niet alle rendieren geven je geweien, wat een beetje vervelend is. Voor ons wat het ongeveer 50/50, dus je moet er waarschijnlijk zes vinden.
  • Ze respawnen wel, maar het duurt even. Als je er eentje doodt en het laat geen gewei vallen, kun je dus het beste een aantal andere locaties proberen, mediteren en dezelfde lus van de ene locatie naar de andere weer starten. Het is niet precies duidelijk hoe lang het duurt voordat ze respawnen, maar we ondervonden dat we in ieder geval twee of drie keer moesten mediteren.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties