Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - zo start je Siege of Paris DLC en level vereisten

Zo start je met de tweede grote DLC.

Assassin's Creed Valhalla The Siege of Paris DLC is de tweede grote uitbreiding voor het 2020 Viking avonturen spel.

Eivor gaat richting Frankrijk, met een nieuwe map om te ontdekken, nieuwe personages om te ontmoeten, en nieuwe wapens en voorwerpen om mee rond te spelen.

Deze pagina geeft wat meer uitleg over The Siege of Paris power level vereisten, hoe je The Siege of Paris opstart, en hoe je Eivor in Frankrijk krijgt eens je onderweg bent tijdens de openingsmissie.

Op deze pagina:

15 Assassin's Creed Valhalla Easter Eggs die je kan ontdekken

wanneer komt The Siege of Paris uit? Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris release tijden uitgelegd

Het exacte release moment van The Siege of Paris hangt af van verschillende factoren - jouw regio, jouw gekozen platform (en afhankelijk van jouw platform op pc), en hoe je de DLC gekocht hebt, als standalone uitbreiding of als deel van de expansion pass.

Ubisoft heeft de onderstaande Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris release tijden brochure uitgebracht om wat duidelijkheid te scheppen:

Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris release tijden

Dit vertelt je natuurlijk niet meteen op welk uur het in jouw bepaalde tijdzone uit zal komen. Om hierbij te helpen hebben we de UTC en EDT tijden vertaald naar de Belgische en Nederlandse tijdzone:

  • 12.00 UTC of 8am EDT is 14u in Europa
  • 15.00 UTC or 11am EDT is 17u in Europa

Hoe beginnen aan Assassin's Creed Valhalla The Siege of Paris DLC

Nadat je The Siege of Paris hebt gekocht en het spel hebt geüpdatet, start je Assassins Creed Valhalla op en laad je een sessie. Je zal automatisch een quest aanvaarden genaamd “Strangers Bearing Gifts”.

Je kan deze al als je hoofd quest vastzetten in de HUD, maar om verder te gaan zal je hoe dan ook terug moeten keren naar je thuis in Ravensthorpe.

Wanneer je daar toekomt, zal je een brief krijgen van Randvi. Dit legt uit dat je vrienden hebt uit Francia, die naar jou vragen. De brief gaat als volgt:

"Two visitors have arrived at Ravensthorpe from Francia. One is a young Norse warrior from Jarl Sinric's clan near Paris, and the other seems to be a Frank.

"They have already built us a new guesthouse as a gift from Sinric's brother Sigfred. I am no seer, but it is obvious they want something from us.

"The warrior, a girl named Toka, has been asking after you. Speak with them and find out what they really want."

Hoe in Frankrijk geraken door de missie Strangers Bearing Gifts te voltooien in Assassin's Creed Valhalla

Ga kort naar het zuiden om daar Toka en een andere bezoeker, Pierre, te vinden in het guesthouse dat ze hebben gebouwd. Ze zullen Eivor herkennen, zichzelf introduceren en aanbieden om een feest te houden. Als je klaar bent om verder te gaan, kan je zeggen om het feest nu te houden. Je kan anders altijd later terugkeren om aan het feest te beginnen.

Toka zal Eivor uitnodigen om naar Parijs te komen, en om daar te plunderen langs de Seine. Maar ze zal ook toegeven dat haar echte motief erin ligt om de machtige koning Charles the Fat (Karel III de Dikke) tegen te houden, die momenteel Viking dorpen in Frankrijk verwoest.

Eivor zal daarop een een gesprek hebben over de politieke situatie in Frankrijk met Randvi, en zal -uiteraard- er uiteindelijk mee instemmen om met Toka naar Parijs te reizen.

Toka vertelt je om met Pierre te praten wanneer je klaar bent om naar Frankrijk te gaan, waarna Eivor met een houten kop wakker wordt na het nachtje vol plezier. Pierre is gelukkig niet veraf, net achter het huis waar Eivor geslapen heeft.

Je kan overigens ook de quest To Francia als hoofd quest aanzetten zodat zijn locatie zichtbaar is als quest marker.

Pierre vraagt je om te bevestigen dat je klaar bent, waarna Eivor over het kanaal vaart, richting een nieuw avontuur in Frankrijk!

Dit zal automatisch de quest Warlord of Melun beginnen, wat meteen het centrale narratief van de DLC aftrapt.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Assassin's Creed Valhalla The Siege of Paris DLC vereisten: wat is het aangeraden power level voor de DLC?

Eivor zal best ervaren mogen zijn om succesvol Frankrijk te overwinnen, aangezien het aangeraden power level voor Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris 200 is.

Stel dat je Power Level hoger ligt dan dat, dan zal de DLC de moeilijkheid opschalen zodat het een uitdaging blijft.

Naast deze relatief hoge power level vereiste, suggereert het begin van de DLC dat dit verhaal zich afspeelt nadat het verhaal in Assassin's Creed Valhalla is afgerond.

Dat is natuurlijk maar onze aanbeveling. Als jij Engeland wilt verlaten om in Frankrijk te avonturieren, en als je sterk genoeg bent, dan wensen we je de wind in de zeilen!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur

Arthur De Backer

Contributor

Reacties