Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla Season Pass voorgesteld

Met uitstapjes naar Ierland en Parijs.

Ubisoft heeft via een nieuwe trailer de inhoud van de Assassin's Creed Valhalla Season Pass voorgesteld. Die season pass geeft je in de loop van volgend jaar onder andere toegang tot twee grote DLC-pakketten die zich in Ierland en Parijs afspelen.

Wrath of the Druids komt in de lente van 2021 uit en is geïnspireerd op Gallische legenden en de Ierse geschiedenis. The Siege of Paris staat gepland voor de zomer van volgend jaar en laat je 'een sleutelmoment in de vikinggeschiedenis beleven'. Parijs is meteen ook het sluitstuk van Eivors verhaal.

Eigenaars van de season pass krijgen bij de Assassin's Creed Valhalla release ook toegang tot een extra missie, The Legend of Beowulf. Daarnaast krijgt de game de komende maanden echter ook verschillende gratis upgrades, opgedeeld in vier seizoenen.

Het eerste seizoen lanceert op 1 decemember en brengt het Viking yule festival naar je settlement. Ook krijg je vanaf dan toegang tot nieuwe upgrades voor je Jomsviking luitenant, evenals meer vaardigheden cosmetische upgrades.

Seizoen 2 staat gepland voor maart 2021 en introduceert eveneens verschillende cosmetische upgrades en een nieuwe game mode. Seizoen 3 en 4 komen later volgend jaar uit. Ten slotte krijgt Assassin's Creed Valhalla net zoals de vorige twee games een Discovery Tour met tal van historische weetjes.

Heb je Assassin's Creed Valhalla inmiddels in huis gehaald? Dan is onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips misschien wel nuttig voor je!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties