Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed: Valhalla - Rygjaflke Fly Agaric mushroom puzzel oplossing

Dit is de oplossing voor de eerste Fly Agaric mushroom puzzel.

De Rygjaflke Fly Agaric puzzle is waarschijnlijk de eerste van deze puzzels die je tegenkomt in Assassin's Creed Valhalla aangezien deze meteen in een van de eerste gebieden te vinden is, ookal ligt het niet meteen op je weg.

Het is een korte, maar leuke mystery, en daarom leggen we met plezier uit wat de Rygjaflke Fly Agaric mushroom puzzel oplossing is en alles wat je er nog meer over moet weten.

Op deze pagina:

Als je op zoek bent naar meer zaken om te vinden en puzzels om op te lossen, bekijk dan zeker ook onze lijst van Treasure Hoard maps.

Cover image for YouTube videoASSASSIN'S CREED VALHALLA - Post-Launch & Season Pass Trailer
Een blik op wat nog komen zal na de launch van Assassin's Creed: Valhalla.

Rygjaflke Fly Agaric mushroom locatie en waar je de puzzel kan vinden

De Rygjaflke Fly Agaric puzzel kan je vinden op het kleine eiland in de vorm van een halve maan in het noorden van de Rygjaflke regio. Deze ligt ten zuiden van het Deserted Chalet.

Je zal drie stenen standbeelden zien in het bos, met een tafel en een cirkel stenen ervoor. Er liggen in het midden ook wat verdachte paddestoelen.

Dit is een Fly Agaric puzzel, als je er nog niet bekend mee bent. Je kan er verschillende vinden in de wereld van Valhalla, en ze hebben allemaal min of meer hetzelfde format: eet de paddestoelen, en loop door de poorten in de juiste volgorde. Doe je dit, dan krijg je een beloning. In dit geval is het 700 XP en...dat is het. Maar zo is deze Mystery wel van je kaart.

Lees verder voor de oplossing.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Assassin's Creed: Valhalla Rygjaflke Fly Agaric puzzel oplossing - de volgorde van de poorten

Deze Fly Agaric puzzel is relatief simpel om op te lossen, maar je moet wel weten wat je moet doen. Maar aangezien de kans groot is dat dit de eerste is dat je tegenkomt, schrijven we het hieronder even voor je uit.

Rygjaflke Fly Agaric puzzel oplossing:

Eerst moet je het briefje lezen voor de standbeelden, die drie werelden in een specifieke volgorde beschrijft: Thruthheim, van Thor; Freyja's Folkvang; en de All-Father (Odin)'s Gladsheim.

Je snapt de hint misschien wel, maar het is je taak dus om de paddestoel op te eten, en vervolgens door de poorten genaamd Thor, Freyja en Odin te lopen, in die volgorde.

De poort van Thor ligt rechts van je als je kijkt naar de drie standbeelden. Zo ziet het eruit:

Freyja's poort staat links van de drie standbeelden. Zo ziet deze eruit:

En ten laatste heb je Odin's poort die achter je staat, links, als je naar de drie standbeelden kijkt. Zo ziet deze eruit:

Loop door het blauwe gedeelte van die poorten in die volgorde en je zal het Mystery uitgespeeld hebben. Goed gedaan!

Voordat je dit kleine eiland verlaat, kan je nog een Wealth quest afwerken om de Deserted Chalet key te krijgen. Deze ligt net ten noorden van deze locatie en geeft je ook een mooie beloning.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties