Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla regisseur zet stap opzij na echtelijke ontrouw

Twitterrel na echtelijke affaire.

Ashraf Ismail, de regisseur van Assassin's Creed Valhalla, zet een stap opzij bij Ubisoft. Die beslissing komt er nadat hij op Twitter beschuldigd werd van echtelijke ontrouw.

Ismail kondigde op Twitter aan dat hij het Valhalla-team verlaat 'om de persoonlijke problemen in mijn leven op een goede manier aan te pakken'.

"De levens van mijn familie en van mij zijn aan diggelen geslagen," zegt Ismail, "Ik verontschuldig me aan iedereen die gekwetst werd."

"Er zijn honderden getalenteerde, gepassioneerde mensen die bouwen aan een ervaring voor jullie. Zij verdienen het niet om hiermee geassocieerd te worden. Ik wens hen allemaal het beste."

Afgelopen weekend werd Ismail beschuldigd van het regelmatig bedriegen van zijn vrouw en tegen andere vrouwen te liegen over zijn burgerlijke staat. Een vrouw beweert dat ze een jaar samen was met Ismail voordat ze ontdekte dat hij getrouwd was.

Ismail's afwezigheid heeft waarschijnlijk weinig invloed op de verdere ontwikkeling van Assassin's Creed Valhalla aangezien de game over enkele maanden uitkomt. Voor meer info over de game kun je terecht in ons artikel over de Assassin's Creed Valhalla release en gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties