Skip to main content

Assassin's Creed Valhalla - Punching Basim: De consequenties van Punch Basim of Take a Breath uitgelegd

Ben je een heethoofd?

Blood from a Stone is een missie in het gebied Oxenefordscire in Assassin's Creed Valhalla.

Als onderdeel hiervan krijg je de keuze tussen punching Basim of Take a Breath.

Hoewel het echt niet een beslissing over leven of dood is zoals bij Leofrith doden of sparen, heeft deze keuze gevolgen voor je relatie met Sigurd.

Let op! Deze pagina bevat spoilers voor de Blood from a Stone-missie. Je bent gewaarschuwd.

Op deze pagina:

Voor meer hulp met Assassin's Creed Valhalla, hebben we ook nog pagina's over Eivors uiterlijk, teruggaan naar Noorwegen met Atlas en een aantal flyting tips.

Assassin's Creed Valhalla - Post-Launch and Season Pass TrailerBekijk op YouTube

Hoe de Blood from a Stone-missie en Punching Basim of Take a Breath werken in Assassin's Creed Valhalla

Nadat je een alliantie met East Anglia hebt gesloten, ga je naar Oxenefordscire om daar Sigurd en Basim te ontmoeten.

Daar leert Eivor dat Sigurd een alliantie probeert te sluiten met Thegn Geadric om de nieuwe leider van Oxenefordscire, Lady Eadwyn, omver te werpen.

Daarnaast is Sigurd op zoek naar een vrouw genaamd Fulke, die hem zou kunnen helpen om zijn ware bestemming te ontdekken. Eivor stemt ermee in om Geadric te helpen, terwijl Sigurd en Basim op zoek gaan naar Fulke.

Er is een optionele quest (Chipping Away) die Eivor kan voltooien die Lady Eadwyn's greep op Oxenefordscire zal verstoren, maar je hebt ook de keuze om onmiddelijk Sigurd en Basim te ontmoeten. Samen vallen ze Linforda aan om gevangengenomen thegns (Brewing Rebellion) te bevrijden.

Eivor wil Geadric helpen, maar Sigurd overtuigt Eivor om hen te helpen Fulke te redden die gevangen wordt gehouden in een klooster in Saint Albanes Abby (Pilgrimage to St. Albanes).

Nadat ze Fulke hebben gered, leidt ze hen naar Evinghoul Tower waar ze een Saga Stone (een oud relikwie dat Sigurd nodig heeft) heeft verstopt. Eenmaal bij de toren komen ze erachter dat er geplunderd is en dat de steen weg is..

Op dat moment ontstaat een confrontatie met Lady Eadwyn en haar mannen. Eivor wil Geadric niet verraden en zet aan tot een gevecht, wat Sigurd dwingt om zijn volledige plan te onthullen.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Punch Basim of Take a Breath beslissing in Assassin's Creed Valhalla uitgelegd

Er ontstaat een verhit argument tussen Eivor, Sigurd en Basim, en je krijgt de volgende twee keuzes:

  • (Take a breath)
  • (Punch Basim)

De discussie gaat door, ongeacht wat je kiest, maar met een iets andere dialoog. Dat leidt tot een andere keuze:

  • Enough of this.
  • (Punch Sigurd)

Hoe beïnvloedt het wel of niet slaan van Basim Assassin's Creed Valhalla?

Op dit punt zijn er een aantal combinaties die kunnen gebeuren die je loyaliteit aan Sigurd op langere termijn zullen beïnvloeden.

Als je zowel Basim als Sigurd slaat, wordt je loyaliteit met Sigurd verlaagd en wordt het einde van Valhalla beïnvloed.

Als je ervoor kiest om Basim of Sigurd niet te slaan, blijft je loyaliteit hetzelfde. Als je hem slaat, kun je natuurlijk nog steeds je algehele loyaliteit intact zien, gebaseerd op je andere acties in de game. Dus als je tot nu toe steeds achter Sigurd hebt gestaan, voel je dan vrij om Basim een klap te verkopen.

Voor meer hulp met Assassin's Creed Valhalla, hebben we ook nog pagina's over Eivors uiterlijk, teruggaan naar Noorwegen met Atlas en een aantal flyting tips.

Read this next