Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla pc-spelers vinden manier om gratis te winkelen in de Store

Achterpoortje naar Valhalla.

Assassin's Creed Valhalla is nog geen maand uit, maar pc-spelers hebben al een achterpoortje gevonden om gratis voorwerpen uit de winkel te krijgen.

Om gratis voorwerpen uit de winkel te krijgen, moet je het Cheat Engine-excelbestand van Nexus Mods op eigen risico downloaden. Vervolgens krijg je toegang tot bijna alle premium pakketten die verkrijgbaar zijn in de Ubisoft Store. Dat is op zich een hele besparing want elk pakket kost ongeveer 2000 Helix credits, oftewel bijna 20 euro.

Daar stopt het echter niet, want dankzij de Cheat Engine konden spelers ook onuitgebrachte voorwerpen bemachtigen, zoals de fiery wolf en de outfit van Ezio uit Brotherhood. Vermoedelijk zullen er de komende dagen nog nieuwe cosmetische voorwerpen voor de game lekken.

Het is niet de eerste keer dat er een programma opduikt waarmee je op een illegale manier gratis Assassin's Creed-voorwerpen kunt krijgen. Bij Assassin's Creed Odyssey dook er immers ook al een programma op om gratis voorwerpen te krijgen. Daar deed Ubisoft tot nog toe niets aan en daarom trekken sommige fans dus de lijn door naar Assassin's Creed Valhalla.

Naast deze illegale praktijken zorgde een Assassin's Creed Valhalla-update voor een performance mode bij de PS5 en Xbox Series X/S-versies van de game. Ben je eerder benieuwd naar onze mening over Valhalla, lees dan zeker de Assassin's Creed Valhalla review van Marcel.

Heb je Assassin's Creed Valhalla inmiddels in huis gehaald? Dan is onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips misschien wel nuttig voor je!

Read this next