Skip to main content

Assassin's Creed Valhalla - Order of the Ancients-locaties: Waar je Zealots en Warden Order-leden vindt uitgelegd

Locaties van alle sekteleden in Valhalla toegelicht.

De Order of the Ancients quest is misschien wel de meest tijdrovende missie in Assassin's Creed Valhalla.

Net zoals de Cultists in Assassin's Creed Odyssey is dit een zijmissie naast de hoofdverhaallijn waarin je 45 doelwitten op de kaart moet vinden en uitschakelen.

Wanneer je hen allemaal kunt doden, krijg je er de bijbehorende achievement / trophy Disorder of the Ancients - eentje die daarom essentieel is voor completionists - en een beloning van Hytham.

Sommige doelwitten zijn makkelijker te vinden en te verslaan dan anderen en er zijn ook verschillende manieren om ze te vinden - daardoor zal deze lijst met Order of the Ancients locaties ongetwijfeld goed van pas komen.

Het najagen van alle Order-locaties zorgt ervoor dat je alle onderdelen van de Thor gear, een van de end game Valhalla armour sets, kunt verzamelen.

Op deze pagina:

Assassin's Creed Valhalla - Post-Launch en Season Pass TrailerBekijk op YouTube

Order of the Ancients in Assassin's Creed: Valhalla uitgelegd

Je kunt Order of the Ancients-leden opjagen door de Breaking the Order quest te starten.

Dat doe je door het Hidden Ones bureau te bouwen in je Ravensthorpe settlement. Om dat te kunnen bouwen, moet je genoeg raw materials en spullen verzamelen door middel van het plunderen van naburige kloosters. Eens je dat gebouw hebt neergezet, zal Hytham je leren hoe je de Leap of Faith doet en zal hij je een quest geven.

De Order of the Ancients zijn een voorloper van de Templar Order, zij zijn de voornaamste schurken in de Assassin's Creed-reeks. Die groep bestaat in totaal uit de vijf onderstaande rangen:

  • Zealots
  • Preosts
  • Palatinii
  • Maegesters
  • Grand Maegeste

Er zijn drie manieren om Order-leden te vinden:

  • 13 leden worden gedood in het hoofdverhaal en zijn daarom dus niet te missen
  • 17 kun je vinden door aanwijzingen te volgen. Die aanwijzingen liggen verspreid over heel Engeland of kun je via gedode Order-leden vinden. Die laatste vind je in vaste en specifieke regio's verdeeld over de map.
  • 15 leden zijn Zealots die rondtrekken in specifieke regio's op de map.

Zealots zijn moeilijk te verslaan als je een lager Power Level dan hen hebt. Ze zijn ook moeilijk te vinden als je hen wilt uitdagen.

Om het jezelf makkelijker te maken, gebruik je best je raaf Synin en als je in de lucht het witte helm-icoontje ziet, dan weet je dat er een Zealot vlakbij is. Die symbooltjes verschijnen namelijk enkel een paar honderd meter in de buurt van een Zealot. Vervolgens jaag je ze op en als je vlakbij bent, gebruik je simpelweg je Odin's Sight. Vervolgens zal er een bericht op je scherm verschijnen waarin staat welke Zealot je bent tegenkomen en zal die daarna voor altijd op je kaart worden weergegeven.

Daardoor zijn ze makkelijker te vinden wanneer je besluit om later terug te komen. Afhankelijk van je keuze om Leorith in Heavy is the Head te sparen en om de moordopdracht te verbranden in Veonis, zullen zij jou ook gaan opjagen. Mocht je erin slagen dat ze je niet meer opjagen, maak je dan geen zorgen, want ze zullen nog steeds rondlopen op de kaart en te verslaan zijn als je er klaar voor bent.

Een andere manier om Zealots te vinden, is door de Heavy is the Head quest te doen. Maar let wel op, want afhankelijk van een belangrijke gemaakte beslissingen in die missie zullen zij jou bewust en actief opjagen. Wanneer ze je vinden, vecht dan niet met ze als je niet beschikt over het vereiste Power Level. Ren in plaats daarvan weg en kom pas terug als je krachtig genoeg bent.

Je kunt Order-leden die je nog niet hebt gedood, vinden door ofwel aanwijzingen te lezen over hun locatie of door ze te zoeken in het Order-tabblad in het in-game menu. Wanneer je er vervolgens een dood, zal je een Ancient Medaillon krijgen. Die kun je dan weer inruilen tegen vaardigheden van Hytham voor een vooraf bepaald aantal medailles.

Hieronder vind je waar alle Order-leden zijn op volgorde van de Order tab. In dat menu vormen de 15 Zealots de twee buitenste takken en worden de 30 overgebleven leden verdeeld op vijf van de zes takken.


Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.


Order of the Ancients-locaties - Zealots (linker tak)

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de linker tak van de Zealots in het Order-scherm.

Woden (Power Level 220)

Bevindt zich in Cent ten noorden van de hoofdweg van Canterbury en ten oosten van het Dane Camp. Als je Woden hier niet kunt vinden, zoek dan in westelijke richting van Canterbury.

Heike (Power Level 250)

In Essexe op de hoofdweg vlakbij de Agnitum Tower, oftewel de plek waar je een Synchronization Tower en de The Prodigy mystery-zijmissie kunt vinden.

Bercthun (Power Level 340)

Bevindt zich in Hamntunscire. Komt langs de hoofdweg ten noorden van Henge Farm, maar is ook te vinden aan de hoofdpoort van Wincestre.

Hrothgar (Power Level 280)

In Suthsexe waar hij vanaf Crawleah in zuidoostelijke richting loopt. We zagen hem vlakbij een Synchronisation Tower, maar je kunt hem ook vinden aan de rand van Crawleah.

Cudberct (Power Level 160)

Bevindt zich in Oxenefordscire. Kijk op de boswegen ten westen van Crepelgate Fort om hem te kunnen vinden.

Horsa (Power Level 130)

Vind je aan de grens van Oxenefordscire en Grantebridgescire. Wij vonden Horsa ten zuiden van de Alne River. Als hij daar niet is, ga dan naar Oxenefordscire om hem te vinden.

Osgar (Power Level 220)

Ga naar waar Lincolnscire grenst aan Mercia en verken de bossen ten noordwesten van Cruwland om Osgar op te sporen.

Kendall (Power Level 90)

In de Grantebridgescire. Daar rijdt hij op de hoofdweg vlakbij de Black Peak Synchronization Tower ten zuidoosten van Meldeburne

Order of the Ancients-locaties - Zealots (rechter tak)

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de rechter tak van Zealots in het Order-scherm.

Beorhtsige (Power Level 280)

In Glowecestescire waar vier wegen samenkomen ten zuidoosten van Thieves' Warren. Beorhtsige maakt namelijk altijd gebruik van dat kruispunt.

Wealmaer (Power Level 160)

In Sciropescire op de hoofdwegen ten noorden van Hill Gate Remnants.

Cola (Power Level 90)

In Ledecestrescire op de weg ten zuidwesten van Templebrough Fort en naast de Soar River. Je kan de Zealot ook tegenkomen vlakbij de grens van Ledecestrescire en Lincolnshire.

Callin (Power Level 280)

Ga naar de meest westelijke zijde van de hoofdweg van Eurvicscire. Als je toch moeite hebt om Callin te vinden, zoek de Zealot dan ten zuiden van de Derwent River.

Eorforwine (Power Level 90)

In Grantebridgescire op de wegen in zuidoostelijke richting van Medeshamstede Abbey en aan de overkant van de rivier. Als je hem daar niet ziet, zoek Eorforwine dan dichterbij het klooster en de Nene Blockade.

Redwalda (Power Level 90)

Rij in Ledecestrescire in noordelijke richting van het Alcestre Monastery naar Venonis en daar patrouilleert ze op de hoofdweg. Ga vlakbij de rivier staan en je zal niet naast haar kunnen kijken.

Wuffa (Power Level 160)

In Sciropescire op de hoofdweg ten zuiden van Theotford Fort, maar duikt ook soms op ten noorden van Theotford.

Order of the Ancients-locaties - Warden of Faith-locaties

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de linker tak van het Order-scherm.

Yohanes Loukas The Oil

De eerste aanwijzing zegt je dat je het festival op Henge Farm, ten zuiden van Stonehenge in Hamtunscire, moet onderzoeken. Ga vervolgens naar daar en pak de aanwijzing die je kunt vinden aan de stand naast de drinkkampioen.

Daarna ga je naar Readingum Abbey en zoek je naar de waterput die bedekt is met planken. Die is mogelijk moeilijk te vinden, dus is het aangeraden om onderstaande afbeeldingen te gebruiken bij je zoektocht. Als je de put hebt gevonden, breek je de planken en op de bodem ervan vind je de laatste aanwijzing.

Yohanes is verborgen in Fearnhamme hamlet in Hamtunscire en is daar meestal te vinden vlakbij de stallen, maar hij kan ook ergens anders in hamlet rondlopen. Omdat er behoorlijk wat bewakers in de buurt zijn, is het aangeraden om te wachten aan de stallen en hem daar te vermoorden als er geen wachters in de buurt zijn.

Heika The Sickle

Je vindt haar eerste aanwijzing als je Havelok vermoordt (later meer daarover). Vervolgens ga je naar Maelduns Saltern Camp aan de oostkust van Essexe.

Op deze plek krioelt het van de bewakers en dus kun je ze al sluipend uitschakelen of het gevecht met ze aan te gaan. Wanneer je met ze hebt afgerekend, ga je naar het gebarricadeerde hoofdgebouw en dan ga je naar de rechterkant.

Klim naar boven en vuur een pijl door het raam met tralies erover. Je zult een pijl door de tralies moeten schieten om een van de zegels te breken op de deur. Ga het gebouw vervolgens binnen en beklim de ladder aan de rechterkant om de aanwijzing te vinden.

Ga naar Colcestre market. Opnieuw zijn er soldaten in de buurt en is een stealthy aanpak het beste. Gebruik Odin's Sight wanneer je de markt verkent en je zult haar binnen de kortste keren bij de bakkerskraam vinden. Wacht tot de soldaten weggaan voor je toeslaat.

Beneseck The Bell

De eerste aanwijzing, die je door Bercthun te vermoorden krijgt, stuurt je naar de Embert Blockade in Suthsexe. Ontdoe je daar van de soldaten en zoek naar een gebouw met een klok aan de voorkant. De deur van dat gebouw is gebarricadeerd en dus moet je de trappen aan de rechterkant opgaan. Op eerste verdieping zie je een rooster waar je een predator bow-pijl doorheen kunt schieten om het slot te breken. Ga terug naar beneden en pak de aanwijzing.

Deze hint brengt je naar de Brimcliff Monastery in Hamtunscire. Beneseck ontfermt zich hier over het kerkhof en wordt omringd door bewakers. Je zal hem ongezien moeten uitschakelen, want als je dat niet doet zal hij vluchten naar een ander deel van het klooster. Wanneer hij dat doet, ga je terug naar het Order-menu tabblad en klik je op de benodigde controller knop om hem opnieuw als doelwit te selecteren. Daarna kun je hem volgen naar zijn nieuwe verstopplek. Voor ons was dat een klif aan de andere kant van het klooster, maar dat kan ook een andere plek zijn.

Hilda The Quill

Schakel je tijdens de Plucking the Quill-missie in Wincestre uit. Je kunt haar vinden in de riool onder de stad en je zult het eerst moeten opnemen tegen haar soldaten vooraleer je haar moet achtervolgen. Executeer haar voor ze een veilig onderkomen kan bereiken.

Selwyn The Gallows

Vermoord je tijdens de Choking the Gallows-missie in Wincestre. Voltooi de quest tot je Selwyn ziet die op het punt staat om de boeren te executeren. Na een tussenfilmpje sluip je achterom, beklim het muurtje achter en schakel hem uit zonder dat de wachters het doorhebben.

Ealhferth The Seax

Kom je tijdens de Impaling the Seax-missie tegen. Nadat je ontdekt dat hij niet dood is, ga dan naar de Great Hall en verhinder dat hij King Aelfred vermoordt. Er zijn hier vier Bannerets en Selwyn is vermomd als een van hen. Je kunt voorzichtig proberen uit te zoeken wie hij is of je kunt met hen allemaal vechten om hem te ontmaskeren.

Order of the Ancients-locaties - Warden of Wealth locaties

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de linker tak van het Order-scherm.

Havelok The Billhook

Volg de eerste aanwijzing, die je krijgt nadat je Patrick The Anvil hebt gedood, naar de Aelfgarstun Farm ten noordwesten van Lincoln. Zoek een huis met een zwijnenbanner aan de buitenkant, na het binnenkomen vind je de aanwijzing op een vat.

In deze aanwijzing lees je dat Havelok te vinden is in een villa vlakbij de muur van de Lincoln Town Hall. Gebruik onze kaart hieronder om de villa te vinden en hem in dat gebouw te vermoorden.

Patrick The Anvil

De eerste aanwijzing krijg je door Leofgifu te doden. Ga naar St. Albanes Abbey en zoek naar het gebied in de onderstaande afbeelding. De hint ligt op de tafel naast de kandelaar op de marktplaats.

Reis af naar Oxeneforda en kijk in noordwestelijke richting vanuit een zuidwestelijke positie. Gebruik je Odin's Sight om Patrick te vinden, die buiten zijn wapens aan het smeden is. Sluip achterom en vermoord hem.

Mucel The Lathe

Je krijgt Mucels eerste aanwijzing door Horsa te doden. Je zal de Orlog-kampioen moeten verslaan in de herberg in Buckingham. Orlog lijkt op het eerste zicht ingewikkeld, maar je zal het snel onder de knie krijgen. De kampioen zal je belonen met een aanwijzing als je haar verslaat.

Onderzoek daarna de verzegelde kamer in Eatun Barn. Zoek een breekbare muur aan de kant die het dichtste bij de klif ligt. Gebruik je Incendiary Powder Trap-vaardigheid of een vaas met olie om de muur kapot te maken. Volg het pad tot je een kamer met een Romeins standbeeld in het midden betreedt, ga naar links en trek de beweegbare muur weg. Vervolgens zal je een verborgen kamer en knuppel onthullen.

Zoek Mucel bij de haven van Buckingham. Daar zal je hem naast een longship zien zitten en kun je hem dus ongezien uitschakelen.

Gifle The Ash-Spear

Pak de eerste aanwijzing nadat je Mucel hebt gedood. Reis in noordelijke richting van Northwic in East Anglia naar de Ruined Tower. Dood alle vijanden en neem de aanwijzing van de kar die aan de buitenkant van de toren staat.

Daarna ga je op zoek naar een bandietenkamp dat tussen Britannia's Watch en Theotford Village ligt. Het is mogelijk dat je in een val loopt als je fast-traveled van die eerste naar die laatste en dus is het aangeraden om eerst die vijanden uit te schakelen en om daarna pas te zoeken naar het dichtstbijzijnde kamp. Versla vervolgens iedereen die het kamp verdedigt en vpak de aanwijzing die je vindt in de tent tegenover de ingang.

Die hint stuurt je naar de Forest Hideout ten westen van Grantebridge. Vanwege het grote aantal bewakers, zal het moeilijk zijn om Gifle direct te vermoorden. Dun hun aantallen ongezien uit en als ze hem even uit het oog verliezen, schakel je Gifle uit. Als alternatief kun je ook kiezen voor een directe aanpak door hem te vermoorden in een rechtstreeks gevecht.

Wigmund The Tang

Wordt vermoord tijdens de Grantebridgescire-verhaallijn. In de Island of Eels-missie moet je het Isle of Ely Monastery bestormen en Wigmund doden.

Bishop Herefrith The Crozier

Een andere verhaalgerelateerde moord, maar wel eentje die je moet doen op een moment dat afhangt van een belangrijke keuze die je moet maken tijdens de Lincolnscire-verhaallijn. Aan het einde van die verhaallijn word je immers gevraagd om te stemmen voor de nieuwe Earldorman.

Er zijn drie opties en een daarvan is Bishop Herefrith. Kies Hunwald of Aelfgar. Bishop Herefrith zal zich kort daarna openbaren als een van de leden van de Order. Daarna vlucht hij en moet je in het volgende hoofdstuk zijn schuilplaats aanvallen. Daarin bestorm je het kasteel en moet je hem in zijn schuilplaats vermoorden.

Mocht je toch per ongeluk Bishop Herefrith als Earldorman kiezen, dan zal het Lincolnscire-hoofdstuk vroegtijdig eindigen. Dat is echter niet zo erg, want eens je de Jorvik-verhaallijn hebt voltooid, zal hij onthullen dat hij een Order-lid is en kun je hem later alsnog vermoorden.

Order of the Ancients-locaties - Warden of Law-locaties

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de centrale rechter tak in het Order-scherm.

Eanbhert The Vellum

De eerste aanwijzing vraagt je om Thieves' Warren ten noorden van Gloewcestre te onderzoeken. Omdat het erg goed bewaakt wordt, raden we je aan om de bewakers geruisloos uit te schakelen. Je kan ook het gevecht met ze aangaan, maar als je Power Level niet al te hoog is, zal je erg snel overmand kunnen worden. Versla ze en gebruik de ondergrondse doorgang om het hoofdgebouw binnen te glippen. Daar versla je de hoofdbewaker en neem je de aanwijzing van de tafel.

Ga naar Glowecestre dock. Eanbhert bevindt zich in een huis dat overwoekert is met planten. Aangezien er daar veel gebouwen op elkaar lijken, kun je best onderstaande afbeeldingen en Odin's Sight gebruiken om hem te vinden. Klim door een gat in het dak en schakel hem uit.

Tata The Dart

Je krijgt de eerste hint als je Wealmaer dood. Ga naar de verwoeste toren ten westen van Dhunstone Quarry en ten oosten van Caustow Castle in Sciropescire. Daar zie je aan de rechterkant van de toren een open raam. Klim erdoor en pak de aanwijzing van de tafel.

Reis naar Quatford in het oosten van Sciropescire. Tata beheert daar de paarden en om die reden kun je hem makkelijk vinden door het stalpictogram op je HUD te gebruiken. Hij zal daar buiten hooibalen aan het maken zijn en daardoor kun je hem makkelijk uitschakelen.

Gunilla The Adze

Je hebt twee aanwijzingen nodig om Gunilla te vinden. De eerste aanwijzing krijg je nadat je Cola hebt gedood en die instrueert je om de drankkampioen in de romeinse ruïnes van Ledecestre te verslaan. Je krijgt de volgende aanwijzing door de drinkwedstrijd te winnen.

De tweede aanwijzing stuurt je in zuidelijke richting van Tannastadir. Ga naar Gweornric, waar je de watermolen vindt. Zoek het huis in de onderstaande afbeelding. Aan de buitenkant ervan staat een hooikar en liggen er houtstapels. Het huis zelf heeft een klein dakdeel boven het rieten hoofddak. Ga naar binnen om de laatste aanwijzing te vinden.

Ga naar Repton's docks. Het Woden Eye-eiland bevindt zich normaal gezien aan je linkerkant. Gebruik Odin's Sight om Gunilla vlakbij de rivier aan te treffen.

Abbess Ingeborg The Firebrand

Wordt tijdens de Burning the Firebrand-missie in de Jorvik-verhaallijn gedood. Je ontmoet Abbess Ingeborg voor de eerste keer in de Archives waar haar identiteit even later wordt onthuld. Abbess Ingeborg zal daarna weggaan met twee vrouwen die zich als haar vermommen. Alle drie gaan ze een andere richting uit en dan is het aan jou om de juiste te achtervolgen en te vermoorden.

Om tijd te besparen, volg je het beste de persoon die richting het zuiden gaat. Je weet dat je de juiste hebt gekozen als je ziet dat Abbess Ingeborg op iemands deur klopt. Er zijn verder ook bewakers vlakbij. Schakel hen eerst uit vooraleer je je op haar te focussen.

Grigorii The Needle

Je vermoordt hem tijdens de Pricking the Needle-missie in Jorvik. Grigorii wordt onthuld als een lid van de Order in een filmpje dat afspeelt nadat je in zijn ondergrondse schuilplaats binnendringt. Na nog een tussenfilmpje kun je hem uitschakelen zonder dat zijn bewakers dat door hebben. Als alternatief kun je hen ook doden tijdens een rechtstreeks gevecht.

Audun The Vault

De Closing the Vault-missie in Jorvik geeft je de opdracht om te achterhalen wie de verrader is in het stadsbestuur. Bij deze missie maakt het niet wie je kiest tijdens het Yuletide Festival. Audin zal zich daarna toch openbaren als Order-lid. Schakel de soldaten uit en je zult Audun kunnen vermoorden.

Order of the Ancients-locaties - Warden of War-locaties

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt op de centrale rechter tak in het Order-scherm.

Kjotve The Cruel

Moet je doden tijdens het laatste hoofdstuk van de quests die je doet in Noorwegen. Je moet hem verslaan gedurende een aanval op zijn fort en op dat moment kom je voor de eerste keer in de aanraking met de Order of the Ancients.

Leofgifu The Scabbard

Vind je in Grantebridgescire. Nadat je het Hidden Ones Bureau bouwt, zal Hytham je vertellen waar je haar kunt vinden. Ga daarna naar de nederzetting van Ubtech ten noordwesten van Middletun op de Great Ouse River.

Hunta The Baldric

Vind je in Ledecestrescire. Je krijgt zijn eerste aanwijzing van Hytham nadat je het Hidden Ones Bureau hebt gebouwd. Dan ga je naar de marktplaats van Ledecestre en daar staat hij voor een eetkraam.

Sister Frideswid The Leech

Dood je tijdens de Lunden-verhaallijn. Tijdens de Bleeding the Leech-missie krijg je de opdracht om haar te vermoorden en kun je niet naast haar kijken. Als je het voor jezelf makkelijker wilt maken, dan kun je best eerst de dichtstbijzijnde bewakers uitschakelen.

Argos Spearhand The Arrow

Vermoord je tijdens de Lunden-verhaallijn. Je moet hem elimineren tijdens de Firing the Arrow-missie. Tijdens die missie geeft hij een speech waarin hij een nieuwe line-up van boogschutters voorstelt.

Vicelin The Compass

Schakel je tijdens de Lunden-verhaallijn uit. Je moet hem tijdens de laatste missie (Smashing the Compass) van dit hoofdstuk verslaan. Dat doe je tijdens een eindbaasgevecht dat plaatsvindt op zijn schip nadat je het ballistavuur in de haven hebt ontweken.

Order of the Ancients-locaties - Final Wardens

Dit zijn de locaties van de leden van de Order of the Ancients die je vindt onderaan het Order-scherm.

Sister Blaeswith The Rake

Je kunt haar doden nadat je de volledige Warden of Faith-tak hebt voltooid. Je vindt Sister Blaeswith aan de Martin's Church van Canterbury, Cent. Er zijn bewakers in haar buurt, dus moet je de kerk beklimmen en haar ongezien van bovenaf vermoorden. Als tweede optie kun je ook de katrol boven haar hoofd kapot schieten zodat je haar kunt verpletteren met de zware lading die boven haar hoofd hangt.

Tatfrid The Liar

Zijn locatie wordt onthuld nadat je de volledige Warden of Wealth-tak hebt voltooid. Je vindt Tatfrid terwijl die muziek maakt in Grantebridge. Je kunt onderstaande afbeeldingen gebruiken om zijn exacte locatie te achterhalen. Er zijn geen soldaten in zijn buurt en dus kun je hem gemakkelijk uitschakelen.

Fulke The Instrument

Wordt geïntroduceerd tijdens de Oxenefordscire-verhaallijn. Fulke verraadt jou en gijzelt Sigurd, die een belangrijk onderdeel is van het verhaal. Je moet hem vermoorden tijdens een eindbaasgevecht in de Storming the Walls-missie dat onderdeel uitmaakt van het Suthsexe-hoofdstuk.

Reeve Derby The Vice

Wordt onthuld als je de volledige Warden of Law-tak voltooid. Je vindt hem vlakbij de waterval in het dorpje Picheringa, Eurvicscire. Ga naar de waterval en gebruik je Odin's Sight, of de Mark Target-optie in het Order-menu, om hem te vinden.

Gorm Kjotvesson The Keel

Wordt onthuld als je de volledige Warden of War-tak voltooid. Gorm is de zoon van Kjotve, die je aan het begin van de game gedood hebt. Je kunt Gorm opsporen eens je met Hytham in Ravensthorpe hebt gesproken. Om hem aan te kunnen in deze regio moet je tenminste Power Level 160 hebben. Als je hem in Vinland wilt kunnen opsporen, moet je alle uitrusting achterlaten. Daarom moet je dus ook het benodigde level, of hoger, hebben om hem aan te kunnen.

Eens je op de Alliance Map trouw zweert aan Vinland kun je er naartoe varen en met de verhaallijn ervan beginnen. Die is maar drie hoofdstukken lang en je zult Gorm kunnen doden in hoofdstuk twee. Je kunt naar de kampen in Vinland gaan om zijn locatie te bepalen, of je kunt de onderstaande afbeeldingen gebruiken om te weten te komen waar hij zich bevindt. Voor je hem dan effectief opzoekt, is het een goed idee om een goede uitrusting aan te schaffen door te ruilen met de lokale bevolking.

Omdat Gorm zijn kamp zwaar bewaakt wordt, is het slim om eerst zijn leger uitschakelen. Daarna kun je hem geruisloos uitschakelen of hem doden in een gevecht.

The Father

De plek waar je The Father kunt vinden, wordt bekendgemaakt wanneer je alle 44 Order-leden hebt vermoord en de game hebt uitgespeeld. Eens je de Hamtunscire-verhaallijn hebt voltooid, ga je naar het Ravensthorpe Longhouse en praat je met Hytham. Hij zal je dan een brief van de Poor Fellow Soldier of Christ, die je de locaties van alle andere Order-leden onthulde, geven.

Ga vervolgens naar Aelthenay in Hamtunscire en volg daar de objective marker naar de bakkerij. Daar zal een lang tussenfilmpje afspelen en kom je te weten wie The Father is. Om spoilers te vermijden, zullen we niet verklappen wie hij is. Kort daarna krijg je de laatste Order Medallion en een belangrijke sleutel. Om die sleutel meteen te kunnen gebruiken, ga je naar de Old Minster in Wincestre en gebruik je Odin's Sight om de juiste deur te vinden en te openen.

Nadat je de laatste Medallion heb gekregen zal de Disorder of the Ancients achievement of trophy ontgrendeld worden. Ga vervolgens terug naar Hytham en krijg Thor's Cape als beloning.

Gefeliciteerd nu heb je ze allemaal gehad! Dat is zeker felicitaties waard als je weet dat het toch een aanzienlijke taak is die je kunt volbrengen in Assassin's Creed Valhalla. Door deze opdracht te volbrengen, geeft de game je ook de kans om Thor gear te verzamelen, dat is verder ook een van de Valhalla armour sets die je kunt verzamelen in de end-game.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Read this next