Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla ondersteunt Smart Delivery op Xbox

Automatisch de next-gen versie.

Assassin's Creed Valhalla ondersteunt het Smart Delivery-programma van Xbox. Dat is intussen duidelijk nu je de game via verschillende online winkels kunt bestellen.

Het Smart Delivery-programma houdt in dat het niet uitmaakt of je de Xbox One- of Xbox Series X-versie van een bepaalde game koopt. Zo kan je bijvoorbeeld de Xbox One-versie van Assassin's Creed Valhalla kopen op Xbox One, en krijg je wanneer je de game opstart op Xbox Series X automatisch de next-gen versie van de game.

Het is een welkome verandering tegenover de vorige generatie waarbij cross-gen games ook alomtegenwoordig waren, maar je in een vergelijkbare situatie wel verplicht werd de game een tweede keer te kopen.

Microsoft maakte eerder bekend dat al hun eigen games Smart Delivery ondersteunen. Voor externe uitgevers zoals Ubisoft is dat optioneel. Eerder gaf ook CD Projekt RED al aan dat ook Cyberpunk 2077 Smart Delivery gebruikt.

Ubisoft toonde eerder deze week de eerste trailer voor Assassin's Creed Valhalla na een tease via livestream. Assassin's Creed Valhalla komt dit najaar uit op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Stadia. Ubisoft zette maar liefst 15 studio's aan het werk om de game te ontwikkelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties