Skip to main content

Assassin's Creed Valhalla ondersteunt Smart Delivery op Xbox

Automatisch de next-gen versie.

Assassin's Creed Valhalla ondersteunt het Smart Delivery-programma van Xbox. Dat is intussen duidelijk nu je de game via verschillende online winkels kunt bestellen.

Het Smart Delivery-programma houdt in dat het niet uitmaakt of je de Xbox One- of Xbox Series X-versie van een bepaalde game koopt. Zo kan je bijvoorbeeld de Xbox One-versie van Assassin's Creed Valhalla kopen op Xbox One, en krijg je wanneer je de game opstart op Xbox Series X automatisch de next-gen versie van de game.

Het is een welkome verandering tegenover de vorige generatie waarbij cross-gen games ook alomtegenwoordig waren, maar je in een vergelijkbare situatie wel verplicht werd de game een tweede keer te kopen.

Microsoft maakte eerder bekend dat al hun eigen games Smart Delivery ondersteunen. Voor externe uitgevers zoals Ubisoft is dat optioneel. Eerder gaf ook CD Projekt RED al aan dat ook Cyberpunk 2077 Smart Delivery gebruikt.

Bekijk op YouTube

Ubisoft toonde eerder deze week de eerste trailer voor Assassin's Creed Valhalla na een tease via livestream. Assassin's Creed Valhalla komt dit najaar uit op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Stadia. Ubisoft zette maar liefst 15 studio's aan het werk om de game te ontwikkelen.

Read this next