Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla krijgt Mortal Kombat-achtige X-ray kills

Moorden krijgen X-tra touch.

De X-ray kill die we in de eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay zagen, zit ook in de game. Dat maakt regisseur Benoit Richer bekend in een tweet.

Een nieuwsgierige fan vroeg aan Richer of de Mortal Kombat-achtige moorden wel degelijk in Assassin's Creed Valhalla zitten. Richer liet vervolgens in een antwoord hierop weten dat die speciale moorden in de game zitten en door spelers kunnen worden geactiveerd. Onder welke omstandigheden dat gebeurt, onthulde de regisseur niet.

Dat die nieuwe feature in de game zit, is niet zo verwonderlijk. Ubisoft maakte eerder bekend dat je in Assassin's Creed Valhalla mensen kunt onthoofden en dat gevechten in de game erg bloederig zijn.

Ubisoft maakte recent al de Assassin's Creed Valhalla release bekend. Ook weten we intussen dat Assassin's Creed Valhalla bijna geen side quests bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties