Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger uit

Val-tastisch nieuws!

Assassin's Creed Valhalla komt een week vroeger dan eerder was aangekondigd. De game komt nu op 10 november uit voor pc, Playstation 4, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. Dat maakt Ubisoft bekend naar aanleiding van de aankondiging van de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S.

Door deze beslissing wordt Assassin's Creed Valhalla een launchtitel voor de Xbox Series X. Of de game ook een launchtitel wordt voor de PlayStation 5, hangt af van Sony en de releasedatum van zijn nieuwe console.

Assassin's Creed Valhalla draait op de Xbox Series X aan 30 fps op een 4K-resolutie. Daarnaast krijgt de next-gen versie snellere laadtijden, verbeterde textures en schaduwen. Verder ondersteunt de game Smart Delivery. Als je de game op de Xbox One koopt, krijg je dus een gratis next-gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S.

Dankzij de cross-save-functie kun je vervolgens je gemaakte progressie meenemen en moet je niet opnieuw beginnen als je van de Xbox One naar de Xbox Series X of Xbox Series S overschakelt. Alle andere informatie over Assassin's Creed Valhalla vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties