Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla is de best verkopende Assassin's Creed ooit

Odin-gelooflijk!

Assassin's Creed Valhalla deed het in zijn eerste week beter dan eender welke andere Assassin's Creed-game.Dat was niet alleen het geval voor fysieke en digitale exemplaren voor consoles, maar ook voor de pc-versie in de Ubisoft Store.

Valhalla is de twaalfde hoofdgame in de Assassin's Creed-reeks. Exacte verkoopcijfers zijn er voorlopig niet. We kunnen enkel vergelijken met Assassin's Creed 3, dat voordien de beste lanceringsweek had en daarin meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging.

Ubisoft maakte wel enkele andere statistieken over de game bekend. Zo legden spelers in totaal al vier miljoen kilometer af, werden er al 55 miljoen gebouwen ontgrendeld en wonnen 1,8 miljoen spelers al een drankspelletje.

Heb jij de game nog niet gespeeld, maar ben je dat wel van plan? Check dan zeker eerst de Assassin's Creed Valhalla review van Marcel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties