Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - Hunted-missie uitgelegd: Waar je de kill order in Venonis kunt verbranden uitgelegd

Zo zorg je ervoor dat Zealots je niet meer actief opjagen.

Je kunt de Assassin's Creed Valhalla's Hunted-missie doen nadat je de opdrachtenreeks in Ledecestrescire hebt voltooid.

Als je besluit om Leofrith te sparen in Heavy Is the Head, dan zal hij je informatie geven over de Zealots die de Order of the Ancients dienen.

In dat gesprek laat hij weten dat als je in Venonis een rol met Eivors naam op verbrandt, dat de Zealots je dan niet meer actief opjagen.

Er zit wel een addertje onder het gras, want als je de aangegeven plaats niet bereikt voor de volgende zonsopgang, dan zal de missie automatisch mislukken. Daardoor heeft het vinden van deze locatie de hoogste prioriteit als je van de Zealots af wilt geraken.

Op deze pagina:

Een voorsmaakje van wat je mag verwachten van Assassin's Creed Valhalla na de release.Bekijk op YouTube

Waar moet je de kill order in Venonis verbranden in de Hunted-missie van Assassin's Creed Valhalla?

Als eerste moet je de missie markeren zodat je de locatie ervan kunt zien op de kaart.

Dit is de locatie van de Hunted's Burn the Kill Order in Venonis in Assassin's Creed Valhalla.Bekijk op YouTube

Dankzij die markering bereik je Venonis, een plaats ten westen van Ravensthorpe. Als je deze locatie nog niet hebt bezocht, dan is dit misschien ook de ideale gelegenheid om het nabij gelegen viewpoint te ontgrendelen.

Om de locatie makkelijker te vinden duik je vanaf het centraal gelegen viewpoint en vervolgens ga je twee keer na elkaar naar rechts.

Datgene dat deze missie moeilijk maakt is dat de missiemarkering nu verdwijnt. Dat is niet heel erg, want je moet namelijk naar de ruïnes aan de linkerkant gaan. Als je vervolgens dichtbij genoeg bent, dan verschijnt de marker opnieuw en zal Eivor plots zeggen: dat is het beeld dat de Zealots gebruiken ('that's the statue the Zealots use').

Mocht je het toch niet vinden, dan kan het allereerste filmpje in deze gids je de juiste weg wijzen.

Wat zijn de mogelijke uitkomsten van de Hunted-missie in Assassin's Creed Valhalla?

Benader nu het gat in het standbeeld dat wordt aangeduid op het scherm.

Wanneer je er op tijd bent geraakt - voor de volgende zonsopgang die plaatsvindt nadat je de opdracht hebt gekregen - dan zal de kill order er liggen. Druk vervolgens op de aangegeven knop om het te lezen en je zult de kill order in een tussenfilmpje verbranden.

Als je doet dan zullen de Zealots op de map je niet meer actief opjagen. Je zult ze echter nog wel kunnen vinden op de kaart om de Order of the Ancients quest te voltooien.

Mocht je er toch niet tijdig geraken, dan zal het perkament er niet liggen. Als je het vervolgens toch probeert te lezen, dan zal je de missie voltooien en zal de volgende boodschap op het scherm verschijnen: 'Zealots zullen je nu actief opjagen en je meteen aanvallen als ze je zien' (Zealots will now actively hunt you and will attack on sightZealots will now actively hunt you and will attack on sight).

Wanneer je faalt, dan zal je nog steeds toegang krijgen tot alles wat de game te bieden heeft. Het enige dat verandert is dat de game zorgt voor extra uitdaging en dat je altijd op je hoede zal moeten zijn. Het is echter wel belangrijk om te weten dat deze ontmoetingen optioneel zijn en dat je altijd weg kunt vluchten als je nog niet klaar bent voor een gevecht.

Hoewel je gevechten met Order of the Ancients-leden uit de weg kunt gaan tot je er klaar voor bent, zullen completionisten ze uiteindelijk toch moet doden.

Keer terug naar onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips

Read this next