Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla gameplay lekt online

Ubisoft heeft moeite om alles te verwijderen.

De eerste gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla circuleren momenteel online. Ubisoft doet zijn best om alle video's te verwijderen, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Het betreft een filmpje van dertig minuten waarin iemand een onafgewerkte versie van Assassin's Creed Valhalla speelt. Het gaat om een deel van de demo die Ubisoft pas tijdens hun Ubisoft Forward livestream zou tonen komende zondag.

In de gameplay zien we voor het eerst de vrouwelijke variant van hoofdpersonage Eivor terwijl ze een raid leidt op Burgh Castle in East Anglia. We zien ook wat open world gameplay, dialogen met personages en een eerste blik op de skill tree van Valhalla.

Die skill tree is zwaar onder handen genomen in vergelijking met Assassin's Creed Odyssey. In plaats van een rechtlijnige tree met upgrades krijg je nu een meer uitgespreide skill tree geïnspireerd door sterrenbeelden. Het doet meer aan het sphere grid systeem van Final Fantasy X denken dan wat we voorheen in Assassin's Creed zagen.

Ubisoft heeft officieel nog geen gameplaybeelden getoond van Assassin's Creed Valhalla, en doet dan ook hard zijn best de gelekte beelden van het internet te schrobben.

Zondag om 21:00 uur is er de Ubisoft Forward livestream waarin we voor het eerst de volledige playthrough van de demo te kunnen zien. Wil je tot die tijd je honger naar meer info stillen? Lees dan ons artikel over alles wat we al weten over de Assassin's Creed Valhalla gameplay.

Heb je Assassin's Creed Valhalla inmiddels in huis gehaald? Dan is onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips misschien wel nuttig voor je!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties