Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - Ealdorman vote: Kiezen tussen Hunwald, Aelfgar en Herefrith in Where the Stone Falls uitgelegd

Tijd voor verkiezingen!

Je hebt drie keuzes als het aankomt om de vote voor de Ealdorman of Lincolnscire in Assassin's Creed Valhalla - namelijk Hunwald, Aelfgar en Herefrith.

Je krijgt deze beslissing tijdens de Where the Stone Falls-missie en, zoals beslissen wie Rollo's traitor is, zal jouw keuze een langdurig effect hebben op de verhaallijn van Assassin's Creed Valhalla.

Op deze pagina lees je de gevolgen voor het kiezen van Hunwald, Aelfgar of Herefrith in Assassin's Creed Valhalla, maar let op, want deze pagina bevat dus wel spoilers.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoASSASSIN'S CREED VALHALLA - Post-Launch & Season Pass Trailer
Assassin's Creed Valhalla - Post-Launch and Season Pass Trailer

Zo werkt de vote op de volgende Ealdorman of Lincolnscire tijdens Where the Stone Falls in Assassin's Creed Valhalla

Eivor moet de volgende Ealdorman of Lincolnscire kiezen in Chapter 4 van The Lay of Hunwald, tijdens de Where the Stone Falls-missie.

Een jonge edelman genaamd Hunwald komt naar Ravensthorpe om Eivor om hulp te vragen. Zijn zieke vader, Hundbeorht, wordt gemanipuleerd en heeft zijn zoon uit Lincolnscire verbannen. Hunwald heeft hulp nodig om terug te gaan naar zijn vader in Lincoln (A Noble Escort).

Na aankomst in Lincoln, komt Hunwald erachter dat zijn vader is meegenomen en dat niemand zijn locatie weet (Homecoming). Bishop Herefrith en Sister Acha zijn niet behulpzaam met het geven van een mogelijke locatie, dus Eivor moet de verdwijning alleen onderzoeken. (In the Abscence of an Ealdorman).

Eivors zoektocht gaat naar de riolering waar aanwijzingen aangeven dat de Ealdorman naar Bolingbroc Castle is vertrokken. Bij Bolingbroc Castle doet Eivor een bijzondere ontdekking - de Ealdorman is dood.

Na aankomst in Lincoln vertelt Hunwald het nieuws. Aangezien de titel van Ealdorman niet erfelijk is, moet er een Shiremoot zijn, of een bijeenkomst van de lokale heren.

Om hierop voor te bereiden, moet Eivor een ontmoeting hebben met Aelfgar, een plaatselijke thegn (The Thegn of Lincoln) en met de rouwende Hunwald (Salve for a Fresh Wound). Na een ontmoeting met Hunwald zal de Shiremoot beginnen.


Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.


Vote op Hunwald, Aelfgar of Herefrith in Assassin's Creed Valhalla uitgelegd

Er zijn drie mannen die in aanmerking komen voor de positie van Ealdorman: Aelfgard, Hunwald en Bishop Herefrith.

Eivor moet een keuze maken:

  • Considering Aelfgar...
  • Considering Hunwald...
  • Considering Herefrith...

Hoe beïnvloedt de vote op Hunwald, Aelfgar of Herefrith Assassin's Creed Valhalla?

Je kunt kiezen tussen Aelfgar of Hunwald en zodoende blijft de alliantie met de Raven Clan intact.

Als je voor Aelfgar kiest, gaan Hunwald en zijn Dane-minnaar, Swanburrow, met je mee naar Ravensthorpe.

Door voor Bishop Herefith te kiezen, eindigt de verhaallijn, maar hij is ook nog lid van de Order of the Ancients. Dat betekent dat als je voor Herefrith kiest, je hem later in het verhaal moet vermoorden.

Als je echter voor Aelfgar of Hunwald kiest, probeert Herefrith alle edelen bij Shiremoot te doden en moet je hem vermoorden in zijn kasteel in Anecastre (A Sword-Shower in Anecastre).

We hebben ook nog andere guides over gebeurtenissen in Assassin's Creed Valhalla, waarbij je keuzes moet maken, zoals Rollo's traitor, Punching Basim en Kill of Spare Leofrith. Of begin eens bij onze pagina met Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties