Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - Deserted Chalet: Ornirs key-locatie en hoe je de kist opent uitgelegd

Hoe open je de gesloten kist in de Deserted Chalet?

De Deserted Chalet key in Assassin's Creed Valhalla is iets waar je al vroeg in de game naar op zoek gaat. Om precies te zijn: wanneer je Ornirs hut passeert met daarin een gesloten kist.

Gelukkig hoef je niet hard op zoek naar de ontbrekende key en krijg je al vroeg in de game een mooie beloning. Hieronder leggen we alles over de Deserted Chalet key-locatie uit en hoe je de Deserted Chalet kist moet openen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoASSASSIN'S CREED VALHALLA - Post-Launch & Season Pass Trailer
Dit komt er straks in Assassin's Creed: Valhalla.

Assassin's Creed Valhalla Deserted Chalet quest uitgelegd - Waar vind je Ornirs hut en hoe open je de kist?

Tijdens je tocht in het gebied Rygjaflke kom je sowieso in de buurt van de Deserted Chalet. Mocht de hut toch niet op je pad komen, dan is het sowieso makkelijk te bereiken.

Ga naar dit eiland in het noordelijke deel van Rygjaflke. Doe dat door vanaf Fornburg naar het noordwesten te varen.

De locatie zit vlakbij de Wealth plek in het noorden van het kleine eiland en is vanaf de zee zichtbaar. Niet te missen dus.

Binnen in de hut vind je een paar interessante dingen. Ten eerste is er een gesloten kist en ten tweede is er een notitie die wat meer over de verbannen Ornir uitlegt.

Om de kist te openen heb je een key nodig. Gelukkig is die niet ver weg. Mocht je eerst een hint in plaats van de volledige oplossing willen: check de kleinere hut buiten de grote, waar je nog een notitie vindt.

In de notitie vind je meer informatie over Ornirs hond Ymir. Die is door de wolven gegrepen en vermoedelijk is Ornir in de zoektocht naar zijn trouwe tweevoeter hetzelfde lot ondergaan. Lang verhaal kort: je moet op zoek naar een roedel wolven.


Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.


Deserted Chalet key-locatie - Waar vind je de sleutel?

De wolven bevinden zich niet ver weg. Zij bewaken de key van de Deserted Chalet kist.

Deserted Chalet key-locatie

Ga naar het noordoosten van de hut, waar je een grote grijze steen met wat sneeuw en ijs erop ziet. Je kunt met je raaf de wolven en de key scouten.

Het is slecht 200 meter verderop, dus ga er te voet heen.

Besluip de roedel en schakel ze met een paar welgeplaatste pijlen uit. Vervolgens ga je naar Ornirs lijk waar je de key kunt looten.

Daar vind je tevens een derde en laatste notitie over Ornir.

Ga terug naar de hut en haal daar je beloning op: een Carbon Ingot.

Nu heb je de deze Wealth spot gepakt en ben je hier klaar.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties