Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla - comb-locatie: Hoe je de Comb of Champions-missie voltooit en de locatie van Bil's Comb vindt uitgelegd

Zo krijg je Bils affectie.

Bil's Comb vinden is een van de eerste wereldevenementen die Assassin's Creed Valhalla introduceert, met haar potentiële romantische partners in de rij om te helpen net ten noorden van je dorp in het Noorse Rygjafylke.

De opdracht is eenvoudig genoeg als je weet waar je moet zoeken, maar het is een beetje lastig om te vinden waar je precies moet zoeken. Hieronder zullen we Bil's Comb-locatie en hoe je de Comb of Champions wereldevenement moet voltooien uitleggen.

Op deze pagina:

Bil is ook een van de Assassin's Creed: Valhalla romantiek opties.

Als je op zoek bent naar meer dingen om te verzamelen, bekijk dan onze lijst met de Treasure Hoard map.

21 nieuwe details die je niet mag missen in Assassin's Creed: Valhalla

Hoe je het wereldevenement Comb of Champions start en de beloningen voor het voltooien ervan

Het wereldevenement Comb of Champions komt naar voren als Mystery in het startgebied van Rygjaflke in Noorwegen. Om het te vinden, ga je vanuit je dorp Fornburg in noordoostelijke richting, langs het eerste nabijgelegen meer richting een aantal andere meren met watervallen. De noordelijke heet Hildesvini's Crag.

Het is aan de zuidkant van de zuidelijke van die twee meren - niet die van Hildesvini - dat je Bil zelfvoldaan bij het meer ziet zitten, terwijl een potentiële partner van haar probeert om haar kam te vinden. Degene die het vindt, belooft ze, wint een avond in haar gezelschap.

Zodra je het hebt voltooid, krijg je de kans om een leuk avondje met Bil te hebben, door mee te gaan in haar dialoogopties, evenals 1200XP. Er is ook wat wealth te vergaren, dus het is de moeite waard om dat ook te vinden - zo sla je twee vliegen in een klap.

Heb je hulp nodig met het veroveren van Engeland? Start dan vooral bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. Tevens vertellen we je alles over de mounts, je geslachtskeuze en de settlement upgrades voor Ravensthorpe. Bovendien hebben we gidsen over enkele quests en keuzes die je gaandeweg moet maken, waaronder Bil's comb, A Mild Hunt en The Stench of Treachery. Eveneens vertellen we je hoe de Atlas werkt en hoe je precies Excalibur en de Treasure Hoard verkrijgt.

Assassin's Creed: Valhalla: Bil's Comb-locatie en A Maiden's Missive - waar je haar kam in het meer kunt vinden

Op een tafel naast Bil ligt een stukje papier genaamd “A Maiden's Missive”, met de volgende aanwijzing erop:

Hail, brave champions, Come find my comb. It is lost and lying low, Where only the courageous go. Be you bold of breath and blood, Do not wallow in the mud, Find me by the rushing waters, And be my fish in shining armor.

Praat met Bil om je zoektocht te starten.

Bil's Comb-locatie

De kam bevindt zich in het nabijgelegen meer, onderaan een diepe verticale tunnel bij de centrale rots.

Om het te vinden, zwem je die kant op, klim je op de rots om te zorgen dat je niet bevriest en je je gezondheid aanvult.

Als je vervolgens naar de waterval kijkt, is het links van je in het water. Duik in het water en ga recht naar beneden, verticaal, en blijf zo ver mogelijk gaan. Op de bodem van het meer is een tunnel waar je kunt zwemmen en de kam ligt vervolgens op de bodem. Grijp de kam en ga terug naar de centrale rots om op te warmen.

Nu je daar toch bent, zwem je naar de waterval, klim je een stukje omhoog naar een richel en ga je door de waterval heen. Het is namelijk een traditie om schatten achter een waterval te verstoppen en in Valhalla is dat niet anders. Achter de waterval ligt wat wealth in de vorm van leather en iron ore.

Zwem terug naar de kust, praat met Bil, en het wereldevenement is voltooid.

Als je nog eventjes met Bil praat en haar volt voor een korte wandeling, krijg je ook nog een romantische optie - en een kans voor een leuke babbel.

Daarna ben je klaar!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties