Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla bevat Viking Rap Battles

MC Viking betreedt Valhalla.

Creative director Ashraf Ismail omschrijft op Twitter wat de Vikings Rap Battles of Flyting in Assassin's Creed Valhalla allemaal inhouden.

Flyting was een activiteit waarin Vikingen elkaar ritmisch beledigden terwijl ze samen dronken in de medehal. Aangezien dat een belangrijk onderdeel was van de vikingcultuur, zitten die Rap Battles ook in Assassin's Creed Valhalla.

Zo wordt Eivor in de game op een bepaald moment beledigd en moet je hier gepast op reageren via enkele vooraf bepaalde opties. Slaag je erin om gepast te reageren, dan beloont de game je op een bepaalde manier. Wat die beloning is, ontdekken we volgens Ismail op een later tijdstip.

Naast beledigen, kun je de Assassin's Creed Valhalla quests ook via diplomatie oplossen en de wereld op je eigen houtje ontdekken. Die wereld van Assassin's Creed Valhalla is volgens Ubisoft zelfs iets groter dan die van Assassin's Creed Odyssey. Hebben we je nieuwsgierigheid rond de game verder aangewakkerd, dan lees je alles over de Assassin's Creed Valhalla gameplay op onze website.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties