Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla bevat bijna geen side quests

De logica van een veroveraar.

Assassin's Creed Valhalla bevat bijna geen side quests. Dat laat narrative director Darby McDevitt weten in een interview.

Omdat Eivor aankomt in Engeland als een veroveraar en smeder van allianties, is het volgens McDevitt niet logisch dat je voor willekeurige personages side quests voltooit. Om die reden zal Assassin's Creed Valhalla de eerste game in de reeks zijn die bijna geen side quests bevat.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Valhalla: Gameplay Overview Trailer | UbiFWD July 2020 | Ubisoft NA

Door het bijna volledig schrappen van de traditionele side quests zijn de verhaalmissies nu langer dan in de vorige games en hoef je dus niet altijd op zoek naar missies en andere activiteiten. Randactiviteiten zoals het zoeken naar loot zijn dan wel terug en die moeten volgens McDevitt spelers aanmoedigen om de wereld te verkennen.

Wat de game allemaal te bieden heeft, ontdek je in de eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay. De Assassin's Creed Valhalla release staat later dit jaar gepland. Andere details rond de game ontdek je in onze Assassin's Creed Valhalla preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties