Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla aangekondigd

Morgen de eerste trailer.

Ubisoft heeft officieel Assassin's Creed Valhalla aangekondigd.

Eerder vandaag startte Ubisoft een livestream die de setting van de nieuwe Assassin's Creed-game zou aankondigen. Uit artiest BossLogic's werk wordt nu duidelijk dat de game Assassin's Creed Valhalla heet en inderdaad Vikingen als thema heeft.

Die aankondiging bevestigt ook de geruchten die vorig jaar al de kop op staken. Die suggereerden eveneens dat je in Assassin's Creed Valhalla zowel Scandinavië als Schotland verkent. Beide locaties herkennen we nu in het kunstwerk maar dit is nog niet officieel bevestigd door Ubisoft.

Erg lang hoeven we niet te wachten op meer info over de game. Ubisoft's livestream maakt tevens bekend dat we morgen op 30 april om 17:00 uur de eerste trailer van Assassin's Creed Valhalla te zien krijgen. Mogelijk kondigt de uitgever dan ook een releasedatum aan.

Assassin's Creed Valhalla wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Die studio was eerder ook verantwoordelijk voor Assassin's Creed 4: Black Flag en Assassin's Creed Origins.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen