Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Syndicate bevat microtransacties

“Save time and accelerate progress”.

Assassin's Creed Syndicate bevat microtransacties. Dat maakt development director Francois Pelland bekend. De microtransacties zijn bedoeld om je wat tijd te besparen en je voortgang te versnellen.

De Ubisoft-medewerker benadrukt dat de microtransacties geen content achterhouden, maar bedoeld zijn om het spel net wat makkelijker te maken.

"Het model dat we voor Syndicate gebruiken lijkt erg op dat van Black Flag. Spelers die geen tijd hebben om de volledige wereld te verkennen, kunnen nu toch uiteindelijk de beste wapens vrijspelen," aldus Pelland.

Volgens Pelland is alle content in Syndicate ook te spelen wanneer je niets betaalt. De microtransacties zijn dus volledig optioneel en beperken je ervaring niet.

Assassin's Creed Syndicate komt op 23 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt even later. Hier lees je de Assassin's Creed Syndicate preview.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next