Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Origins Season Pass onthuld

Goden en Romeinen.

Ubisoft maakt bekend dat de Season Pass voor Assassin's Creed Origins uit twee DLC-pakketten bestaat. Daarnaast wordt er de komende maanden ook gratis DLC voor de game uitgebracht.

Het eerste pakket heet The Hidden Ones, en lanceert in januari. De DLC speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen in de game af. Je speelt opnieuw als Bayek, die zich mengt in een conflict tussen de Romeinse overheerser en een aantal rebellengroepen.

In maart 2018 lanceert de Curse of the Pharaohs DLC. Die focust op de Egyptische goden. De DLC voegt een nieuw gebied toe aan de game, waar je het opneemt tegen mythologische wezens en dode farao's. Bovendien krijgen eigenaars van de Season Pass ook toegang tot exclusieve outfits en paarden.

Ubisoft lanceert ook gratis nieuwe content voor Assassin's Creed Origins. Zo komt er een Trial of the Gods. Daarin strijd je tegen Egyptische goden. Ook komen er dagelijks nieuwe quests en een fotomodus.

Assassin's Creed Origins lanceert op 27 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder onthulde Ubisoft al de Assassin's Creed Origins Discovery Tour.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties