Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Origins laat je binnenkort Bayeks haarstijl aanpassen

Komt dus niet van een kale reis terug.

Binnenkort is het mogelijk om de haarstijl van Bayek in Assassin's Creed Origins aan te passen. Je krijgt de keuze uit zes verschillende combinaties van haarstijlen en baarden.

Spelers hebben ontdekt dat het nu al mogelijk is om het uiterlijk van Bayek aan te passen in de consoleversies van de game. In het uitrustingsscherm van de Xbox One- en PlayStation 4-versie pas je via de knoppencombinatie LT en Y/L2 en driehoekje de baard van Bayek aan.

Met RT en Y/R2 en driehoekje verander je zijn haarstijl. Voorlopig blijft je keuze echter niet opgeslagen. Als Bayek sterft, dan krijgt hij zijn originele kapsel terug. Hetzelfde geldt na het heropstarten van de game.

Ubisoft erkent het bestaan van de knoppencombinaties en laat weten dat er binnenkort een officiële en permanente manier komt om het uiterlijk van Bayek te wijzigen.

Assassin's Creed: Origins lanceerde op 27 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Marcel omschreef de game in zijn Assassin's Creed Origins review als een goed gevulde zandbak waarin je met veel plezier uren kunt ronddwalen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties