Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk 60 fps-update

Wijkt van Origin(s) af.

Ubisoft wil Assassin's Creed Origins voorzien van een 60 fps-update. Dat onthult het bedrijf naar aanleiding van Assassin's Creed Day op 21 december.

Naar aanleiding van die dag bedankt Ubisoft de gehele community. Verder laat de uitgever weten dat hij nog niet klaar is met Assassin's Creed Valhalla en hoopt hij dat de "Assassin's Creed-reeks een spannende toekomst tegemoet gaat".

In een antwoord op die tweet meldt Ubisoft bovendien dat hij bekijkt of het mogelijk is om Assassin's Creed Origins te laten draaien aan 60 frames per seconde. Of het hier gaat over een volwaardige next-gen upgrade of gewoon een update van de backwards compatible-versies van de game op PlayStation 5 en Xbox Series X/S, is niet duidelijk.

Als Assassin's Creed Origins een 60 frames per seconde-update krijgt, dan zou dat niet de eerste keer zijn. Assassin's Creed Odyssey draait sinds 24 augustus namelijk aan 60 fps op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties