Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed: Origins krijgt meerdere moeilijkheidsgraden

Git gud.

Assassin's Creed: Origins krijgt meerdere moeilijkheidsgraden. Dat onthult hoofdontwikkelaar Ashraf Ismail in een interview. Origins is daarmee de eerste Assassin's Creed-game waarin het mogelijk is om de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Volgens Ismail is de introductie van meerdere moeilijkheidsgraden een logische keuze. "de gameplay van Origins is diepgaander en uitdagender dan ooit. Via meerdere moeilijkheidsgraden speelt iedereen de game zoals hij of zij zelf wil."

Bovendien is het ook mogelijk om de moeilijkheid tijdens het spelen aan te passen. Zo kan je bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad tijdelijk verlagen tijdens boss fights.

Assassin's Creed: Origins lanceert op 27 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. eerder onthulde Ubisoft de Assassin's Creed: Origins Season Pass.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties